Vliegengordijn wit

by Mike
0 comment

Ben je op zoek naar een vliegengordijn wit? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste vliegengordijnen wit van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig de wit vliegengordijn die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste vliegengordijn hulzen wit van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste vliegengordijnen wit van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede vliegengordijn draadjes wit te pakken!

Charlotte vliegengordijn 90x220cm wit, Wicotex

★★★★★
45,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Ongewensten vliegen en insecten buiten laten? Met de Charlotte vliegengordijn wit houd je ongedierte, insecten en die vervelende muggen lekker buiten en kun je binnen toch genieten van de frisse lucht van buiten. Het vliegengordijn heeft een totale lengte van 220 cm hoog en 90 cm breed....

Lifa Living - Hor-gordijn - Tegen Muggen en Ongedierte - Vliegengordijn -Wit - Gemakkelijk te Installeren - 100 x 210 cm - Met 9 sluitmagneten, Lifa-Living

★★★★★
14,45
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Inzethor in zwart of wit Je vindt het leuk bij lekker weer je deuren open te houden voor wat gevoel met de buitenwereld en ventilatie, maar dan....die vervelende insecten en allerlei ander ongedierte dat zo je huis in vliegt en de rust verstoort! Wij bieden je nu de oplossing om dit kleine...

Cortenda Kattenstaart Vliegengordijn - Grijs/Wit - 90 x 220 cm, Merkloos

★★★★★
41,80
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Kattenstaart deurgordijnen zijn de meest bekende oplossing voor vliegende insecten. Dit vliegengordijn is duurzaam, effectief, decoratief, en kant en klaar.

 • Gemaakt van 100% polypropyleen, voelt aan als pluche
 • Afmeting in deurmaat 220 x 90 cm
 • Eenvoudig in lengte...

Vliegengordijn Kattenstaart 90x220 cm Wit, Merkloos

★★★★★
43,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Op zoek naar deurbekleding die ongewenste gasten buiten laat en er ook nog eens leuk uitziet? Laat frisse lucht naar binnen maar houdt alle ongewenste insecten buiten. Praktisch vliegengordijn, waarmee je 's zomers de keuken of balkondeur makkelijk open kan laten staan.
Het vliegengordijn...

Cortenda Kattenstaart Vliegengordijn - 90 x 220 cm - Blauw/Grijs/Wit, Merkloos

★★★★★
53,37
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Kattenstaart deurgordijnen zijn de meest bekende oplossing voor vliegende insecten. Duurzaam, effectief, decoratief en kant en klaar.

 • Gemaakt van 100% polypropyleen, voelt aan als pluche
 • Afmeting in deurmaat 220 x 90 cm
 • Eenvoudig in lengte aan te passen
 • In...

Kattenstaart vliegengordijn Kattenstaart Beige gemeleerd, Lesli

★★★★★
40,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dit Kattenstaart vliegengordijn is een prachtige goed werkende decoratie om alle vliegende insecten buiten de deur te houden. Is dit kant en klaar gordijn net iets te lang of te breed? Het Kattenstaart Beige gemeleerd is makkelijk door u zelf op maat te maken. Montage strip bijgeleverd voor...

Kynast Kattenstaart Vliegengordijn - 90x200 cm - Grijs/Wit, Kynast

★★★★★
42,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Vliegengordijn met pluche strengen. Ook wel kattenstaarten genoemd.

 • Eenvoudige montage
 • Houdt vervelende insecten buiten
 • Afmeting: 90 x 200
 • Past op alle standaard deuren en kozijnen
 • Geschikt voor huis , caravan en boot.

Vliegengordijnenexpert - Kattenstaart - 90x220 cm - Zwart-Wit Gevlamd, Vliegengordijnenexpert®

★★★★★
41,90
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Kattenstaart deurgordijnen zijn de meest bekende oplossing om vliegende insecten buiten te houden. Dit vliegengordijn is duurzaam, effectief, decoratief en kant en klaar. Gemaakt van 100% polypropyleen, voelt aan als pluche. Afmeting in deurmaat 100 x 230 cm. Eenvoudig in lengte aan te...

2Lif Cascade Gebroken Wit Vliegengordijn - 90x 250 cm, 2LIF

20,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De voordelen van het kattenstaart vliegengordijn Cascade Gebroken Wit:

 • Dit kattenstaart gordijn heeft brede strengen die relatief dicht op elkaar zijn geplaatst. Daarmee kan je dit product gebruiken als vliegengordijn.
 • Dit vliegengordijn wordt kant-en-klaar geleverd, je...

Kattenstaart vliegengordijn Kattenstaart Bruin-Wit-Grijs gemeleerd, Vliegengordijnenexpert®

★★★★★
48,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dit Kattenstaart vliegengordijn is een prachtige goed werkende decoratie om alle vliegende insecten buiten de deur te houden. Is dit kant en klaar gordijn net iets te lang of te breed? Het Kattenstaart Bruin-Wit-Grijs gemeleerd is makkelijk door u zelf op maat te maken. Montage strip...

Wat kost een vliegengordijn wit gemiddeld?

Wil je een wit vliegengordijn kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een vliegengordijn draadjes wit. De gemiddelde aankoopprijs van een vliegengordijn hulzen wit is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €38,70.

Wat is een goede goedkope wit vliegengordijn?

Nu je de gemiddelde prijs van een vliegengordijn wit weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een vliegengordijn hulzen wit gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €38,70 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte vliegengordijnen wit op Bol.com. Zo vinden we in de Lifa Living - Hor-gordijn - Tegen Muggen en Ongedierte - Vliegengordijn -Wit - Gemakkelijk te Installeren - 100 x 210 cm - Met 9 sluitmagneten de goedkoopste beste verkochte vliegengordijn wit.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte vliegengordijn draadjes wit op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 vliegengordijnen wit is 4.22 sterren.

De wit vliegengordijn met de beste reviews is de 2Lif Cascade Gebroken Wit Vliegengordijn - 90x 250 cm. Bij de aanschaf van deze vliegengordijn wit ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de 2Lif Cascade Gebroken Wit Vliegengordijn - 90x 250 cm. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Gerelateerde Berichten