Vliegengordijn pvc

by Mike
0 comment

Ben je op zoek naar een vliegengordijn pvc? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste vliegengordijnen pvc van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig de pvc vliegengordijn die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste vliegengordijn op maat pvc van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste vliegengordijnen pvc van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede pvc vliegengordijnen te pakken!

Lesli® Vliegengordijn Beige 100 x 230 cm, Lesli

★★★★★
29,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dit vliegengordijn zorgt voor een huis waar geen vliegend insect meer naar binnen kan komen.
Door de beige staafjes is het niet alleen een heel nuttig insectengordijn maar ook zeer geschikt als decoratie.
Dit insectgordijn heeft 86 strengen en een afmeting van 100 x 230 cm daardoor komt...

Transparant vliegen/insecten deurgordijn 93 x 220 cm - Vliegengordijnen - pvc kunststof, Ambiance

59,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Transparant vliegen/insecten deurgordijn 93 x 220 cm. Vliegengordijnen voor in elk huis. U dient het gordijn met schroeven te bevestigen. Materiaal: pvc.

Vliegengordijn/deurgordijn PVC spaghetti wit - 90 x 220 cm - Insectenwerende vliegengordijnen, Merkloos

78,54
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Vliegengordijn/deurgordijn PVC spaghetti wit 90 x 220 cm. Het gordijn heeft 120 strengen. Materiaal: PVC (kunststof, plastic). Formaat: 90 x 220 cm. Insecten werende vliegengordijnen deurgordijnen.

Vliegengordijn/deurgordijn PVC tris grijs - 90 x 220 cm - Insectenwerende vliegengordijnen, Merkloos

62,54
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Vliegengordijn/deurgordijn PVC tris grijs 90 x 220 cm. Het gordijn heeft 120 strengen. Materiaal: PVC (kunststof, plastic). Formaat: 90 x 220 cm. Insecten werende vliegengordijnen deurgordijnen.

Vliegengordijn-deurgordijn- Orchidea 90x220 cm transparant, Wicotex

★★★★★
85,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Vliegengordijn Orchidea 90x220 cm transparant heeft de volgende eigenschappen:
Collectie: Deurgordijnen
Materiaalmix: soft PVC
Afmeting: 90x220cm
Besteleenheid: per stuk

Sun-arts Vliegengordijn Palermo Draad 210 X 90 Cm Pvc Grijs, Sun Arts

★★★★★
104,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Sun-Arts Palermo vliegengordijn
Houd je droompaleis insectenvrij met dit tijdloze Sun-Arts vliegengordijn. de PVC draden zijn flexibel, je loopt er met gemak doorheen. Zo blijft jouw woning heerlijk koel in hartje zomer en heb je geen last van vliegen en wespen.
Specificaties:
...

Sun-arts Vliegengordijn Palermo Draad 232 X 100 Cm Pvc Zwart, Sun Arts

149,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Sun-Arts Palermo vliegengordijn
Houd je droompaleis insectenvrij met dit tijdloze Sun-Arts vliegengordijn. de PVC draden zijn flexibel, je loopt er met gemak doorheen. Zo blijft jouw woning heerlijk koel in hartje zomer en heb je geen last van vliegen en wespen.
Specificaties:
...

Sun-arts Vliegengordijn Regular Hulzen 210 X 90 Cm Pvc Zwart, Sun Arts

109,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Sun-Arts Regular vliegengordijn
Houd je droompaleis insectenvrij met dit tijdloze Sun-Arts vliegengordijn. De PVC hulzen laten de frisse avondwind door en breken hardere windvlagen. Zo blijft jouw woning heerlijk koel en heb je geen last van vliegen en wespen.
Specificaties:
...

Sun-arts Vliegengordijn Roma Draad 232 X 100 Cm Pvc Wit/zwart, Sun Arts

★★★★★
135,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Sunarts vliegengordijn Model 592 afm. 100x232cm Roma transparant - zwartGoedkoopste van Nederland en geen verzendkosten!

1 Een Sun-Arts deurgordijn is van hoge kwaliteit voor jarenlang plezier.

2 Het is een uitstekende oplossing tegen naar binnen vliegend ongedierte.

Sun-Arts Vliegengordijnen - Deurhor Palermo multicolour, Sun Arts

★★★★★
99,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Vliegengordijnen zorgen de hele zomer dat de vliegende insecten buiten worden gehouden. Duurzaam, effectief en decoratief, kant en klaar. Topkwaliteit insectenwerend deurgordijn. Het is de beste oplossing tegen naar binnen vliegend ongedierte. Verkrijgbaar in 2 formaten 90 x 210 en ook...

Wat kost een vliegengordijn pvc gemiddeld?

Wil je een pvc vliegengordijn kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een pvc vliegengordijnen. De gemiddelde aankoopprijs van een vliegengordijn op maat pvc is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €90,90.

Wat is een goede goedkope pvc vliegengordijn?

Nu je de gemiddelde prijs van een vliegengordijn pvc weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een vliegengordijn op maat pvc gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €90,90 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte vliegengordijnen pvc op Bol.com. Zo vinden we in de Sun-arts Vliegengordijn Palermo Draad 210 X 90 Cm Pvc Grijs de goedkoopste beste verkochte vliegengordijn pvc.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte pvc vliegengordijnen op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 vliegengordijnen pvc is 3.8 sterren.

De pvc vliegengordijn met de beste reviews is de Transparant vliegen/insecten deurgordijn 93 x 220 cm - Vliegengordijnen - pvc kunststof. Bij de aanschaf van deze vliegengordijn pvc ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Transparant vliegen/insecten deurgordijn 93 x 220 cm - Vliegengordijnen - pvc kunststof. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Gerelateerde Berichten