Vliegengordijn kralen

by Mike
0 comment

Ben je op zoek naar een vliegengordijn kralen? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste vliegengordijnen kralen van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig de kralen vliegengordijn die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste vliegengordijn deur kralen van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste vliegengordijnen kralen van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede vliegengordijn houten kralen te pakken!

Kralengordijn Bamboe natuur 90x200 cm - vliegengordijn bamboe kralen gordijn - deurgordijn rolgordijn, A.K.A.

★★★★★
89,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deurgordijn bamboe Natuur
Een deurgordijn is ideaal bij de achterdeur of bij de deur van de caravan. Door de strengen blijven de insecten buiten en komt er wel frisse lucht binnen.
Dit deurgordijn heeft ca. 90 strengen van hoge kwaliteit. Het ophangen gaat eenvoudig met enkele...

Vliegengordijn/deurgordijn - Houten kralen Marbella - 90x200cm, Jekra Vliegengordijnen

49,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

 • Decoratief
 • Maakt nauwelijks geluid bij het doorlopen
 • Kindvriendelijk
 • Huisdiervriendelijk
 • Eenvoudig te monteren

Beschrijving

 • Kant-en-klaar
 • Vaste maten
 • Materiaal kralen: hout
 • ...

Vliegengordijn/deurgordijn houten kralen Formosa 90x200cm, Jekra Vliegengordijnen

★★★★★
57,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Decoratief Maakt nauwelijks geluid bij het doorlopen Kindvriendelijk Huisdiervriendelijk Eenvoudig te monteren Beschrijving Kant-en-klaar Materiaal kralen: hout Materiaal bevestigingsstrip: hout (zwart/bruin) Standaard geleverd met stevige schroefhaken (bevestiging op het kozijn) Circa 60...

Vliegengordijn/deurgordijn kralen bruin/wit 90 x 200 cm - Insectenwerende vliegenwerende gordijnen - Kralengordijnen, Merkloos

★★★★★
38,04
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Vliegengordijn/deurgordijn met kralen in wit en bruintinten 90 x 200 cm. Dit kralengordijn met 64 slierten is geschikt om vliegen buiten de deur te houden en staat ook mooi ter decoratie. Formaat: 90 x 200 cm. Materiaal: kunststof. Het gordijn kunt u ophangen aan bevestigingshaakjes door de...

Kralengordijn/deurgordijn zwart 90 x 220 cm - Vliegenwerend - Gordijn met kralen woondecoratie, Merkloos

55,49
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Kralengordijn/deurgordijn zwart 90 x 220 cm. Dit decoratieve deurgordijn met zwarte en transparante kralen is geschikt om vliegen buiten de deur te houden. Formaat: 90 x 220 cm. Materiaal: 100% PVC. Deurgordijnen/kralengordijnen/vliegengordijnen woondecoratie.

Vliegengordijn/deurgordijn houten kralen - Brasil 90x200cm, Jekra Vliegengordijnen

★★★★★
59,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

 • Decoratief
 • Maakt nauwelijks geluid bij het doorlopen
 • Kindvriendelijk
 • Huisdiervriendelijk
 • Eenvoudig te monteren

Beschrijving

 • Kant-en-klaar
 • Vaste maten
 • Materiaal kralen: hout
 • ...

Vliegengordijn/deurgordijn Taiping - Houten Kralen - 90x200cm, Jekra Vliegengordijnen

54,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Handgemaakt vliegengordijn van hoge kwaliteit houten kralen, voor meer privacy in huis en het weren van vervelende insecten.

Kralengordijn/deurgordijn wit 90 x 220 cm - Vliegenwerend - Gordijn met kralen woondecoratie, Merkloos

53,49
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Kralengordijn/deurgordijn wit 90 x 220 cm. Dit decoratieve deurgordijn met witte en transparante kralen is geschikt om vliegen buiten de deur te houden. Formaat: 90 x 220 cm. Materiaal: 100% PVC. Deurgordijnen/kralengordijnen/vliegengordijnen woondecoratie.

Vliegengordijn/deurgordijn houten kralen - Home 90x200cm, Jekra Vliegengordijnen

★★★★★
54,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Decoratief Maakt nauwelijks geluid bij het doorlopen Kindvriendelijk Huisdiervriendelijk Eenvoudig te monteren Beschrijving Kant-en-klaar Materiaal kralen: hout Materiaal bevestigingsstrip: hout (zwart/bruin) Standaard geleverd met stevige schroefhaken (bevestiging op het kozijn) Circa 59...

Vliegengordijn/deurgordijn kralen naturel 90 x 200 cm, Merkloos

38,05
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Vliegengordijn/deurgordijn met kralen in natureltinten 90 x 200 cm. Dit kralengordijn met slierten is geschikt om vliegen buiten de deur te houden en staat ook mooi ter decoratie. Formaat: 90 x 200 cm. Het gordijn kunt u ophangen aan bevestigingshaakjes door de aanwezige ophangoogjes. Materiaal:...

Wat kost een vliegengordijn kralen gemiddeld?

Wil je een kralen vliegengordijn kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een vliegengordijn houten kralen. De gemiddelde aankoopprijs van een vliegengordijn deur kralen is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €54,60.

Wat is een goede goedkope kralen vliegengordijn?

Nu je de gemiddelde prijs van een vliegengordijn kralen weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een vliegengordijn deur kralen gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €54,60 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte vliegengordijnen kralen op Bol.com. Zo vinden we in de Vliegengordijn/deurgordijn kralen bruin/wit 90 x 200 cm - Insectenwerende vliegenwerende gordijnen - Kralengordijnen de goedkoopste beste verkochte vliegengordijn kralen.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte vliegengordijn houten kralen op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 vliegengordijnen kralen is 3.6 sterren.

De kralen vliegengordijn met de beste reviews is de Vliegengordijn/deurgordijn - Houten kralen Marbella - 90x200cm. Bij de aanschaf van deze vliegengordijn kralen ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Vliegengordijn/deurgordijn - Houten kralen Marbella - 90x200cm. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Gerelateerde Berichten