Vliegengordijn bamboe

by Mike
0 comment

Ben je op zoek naar een vliegengordijn bamboe? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste vliegengordijnen bamboe van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig de bamboe vliegengordijn die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste bamboe vliegengordijn met print van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste vliegengordijnen bamboe van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede bamboe vliegengordijnen te pakken!

A.K.A. - Kralengordijn Bamboe - natuur - 90x200 cm - vliegengordijn - deurgordijn, A.K.A.

★★★★★
79,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deurgordijn bamboe Natuur
Een deurgordijn is ideaal bij de achterdeur of bij de deur van de caravan. Door de strengen blijven de insecten buiten en komt er wel frisse lucht binnen.
Dit deurgordijn heeft ca. 90 strengen van hoge kwaliteit. Het ophangen gaat eenvoudig met enkele...

Royal Patio Bamboe Deurgordijn - 90x200cm - Vliegengordijn, Blokker

27,98
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dit Royal Patio Bamboe deurgordijn is gemaakt van 100% bamboe en heeft 31 strengen. Het deurgordijn is geschikt om aan een deur van 90x200 cm te bevestigen.

vidaXL Vliegengordijn 90x200 cm bamboe, vidaXL

★★★★★
50,50
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dit bamboe gordijn is ideaal voor appartementen, bars, patio's en balkons. Het is perfect voor het buiten houden van vliegen, muggen en andere insecten zo dat je van je dag kunt genieten of een dutje kan doen zonder gestoord te worden.

Dit gordijn kan ook worden gebruikt...

Concord Deurgordijn - bamboe Paradise - 90x200 cm, Concord

★★★★★
54,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dit deurgordijn heeft 90 strengen. Het ophangen gaat eenvoudig met enkele bevestigingspunten aan het kozijn. Hiervoor adviseren wij spijkers of schroefduimen in het kozijn te plaatsen. Exclusief bevestigingsmateriaal.

Decoris - Bamboo deco en vliegen deurgordijn 90 x 200 cm - Anti insecten, Decoris

★★★★★
51,09
Bekijken
bol.com

Omschrijving

ALLES OVER DE DECORIS GORDIJN BAMBOE BRUIN 90 X 2 X 200 CM Dit bamboe gordijn heeft een hele leuke decoratieve uitstraling. Er is namelijk gebruik gemaakt van gevlochten bamboe cirkels. Dit gordijn wordt voornamelijk gebruikt als decoratie en fleurt jouw tuin op een speelse manier op! De...

Jekra Vliegengordijnen - Deurgordijn - bamboe hulzen Circle - 90x200 cm, Jekra Vliegengordijnen

★★★★★
51,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Decoratief deurgordijn gemaakt van bamboe hulzen.
Dit deurgordijn heeft 90 strengen. Het ophangen gaat eenvoudig met enkele bevestigingspunten aan het kozijn.

CONACORD Deurgordijn bamboe Bamboo groen 90x200 cm, Concord

64,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dit deurgordijn heeft 90 strengen. Het ophangen gaat eenvoudig met enkele bevestigingspunten aan het kozijn. Hiervoor adviseren wij spijkers of schroefduimen in het kozijn te plaatsen. Dit deurgordijn wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal.

Vliegengordijn/deurgordijn - Bamboe hulzen Taupe - 90x200 cm, Jekra Vliegengordijnen

54,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dit deurgordijn heeft 90 strengen. Het ophangen gaat eenvoudig met enkele bevestigingspunten aan het kozijn. Hiervoor adviseren wij spijkers of schroefduimen in het kozijn te plaatsen. Inclusief bevestigingsmateriaal.

Jekra Vliegengordijn/deurgordijn - 90x200cm - Bamboe - Beige, Jekra Vliegengordijnen

40,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dit deurgordijn heeft 90 strengen. Het ophangen gaat eenvoudig met enkele bevestigingspunten aan het kozijn. Hiervoor adviseren wij spijkers of schroefduimen in het kozijn te plaatsen. Dit deurgordijn wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal.

Concord Deurgordijn - bamboe flamingo - 90x200 cm, Concord

54,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

  • Merk: Jekra Vliegengordijnen
  • Kant-en-klaar
  • Materiaal hulzen: bamboe
  • Materiaal bevestigingsstrip: hout
  • Standaard geleverd met stevige schroefhaken (bevestiging op het kozijn)
  • Circa 90 strengen per 90 cm

...

Wat kost een vliegengordijn bamboe gemiddeld?

Wil je een bamboe vliegengordijn kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een bamboe vliegengordijnen. De gemiddelde aankoopprijs van een bamboe vliegengordijn met print is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €52,40.

Wat is een goede goedkope bamboe vliegengordijn?

Nu je de gemiddelde prijs van een vliegengordijn bamboe weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een bamboe vliegengordijn met print gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €52,40 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte vliegengordijnen bamboe op Bol.com. Zo vinden we in de Royal Patio Bamboe Deurgordijn - 90x200cm - Vliegengordijn de goedkoopste beste verkochte vliegengordijn bamboe.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte bamboe vliegengordijnen op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 vliegengordijnen bamboe is 3.6 sterren.

De bamboe vliegengordijn met de beste reviews is de Royal Patio Bamboe Deurgordijn - 90x200cm - Vliegengordijn. Bij de aanschaf van deze vliegengordijn bamboe ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Royal Patio Bamboe Deurgordijn - 90x200cm - Vliegengordijn. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Gerelateerde Berichten