Vliegengordijn bamboe

Ben je op zoek naar een vliegengordijn bamboe? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste vliegengordijnen bamboe van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig de bamboe vliegengordijn die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste bamboe vliegengordijn met print van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste vliegengordijnen bamboe van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede bamboe vliegengordijnen te pakken!

Livn Bamboe Deurgordijn Nature 90x210cm - Voor verschillende deurmaten - Gebruiksvriendelijk vliegengordijn, Livn

34,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Laat jouw buitendeur met het Livn deurgordijn Nature voortaan gerust openstaan. Zo komt er voldoende frisse lucht binnen en houd je muggen, vliegen en andere insecten buiten. Het bamboe vliegengordijn heeft een tropische look en is een leuke aanvulling op het interieur.

...

Deurgordijn/vliegengordijn - bamboe hulzen Flora - 90x200 cm, Jekra Vliegengordijnen

Bekijken
bol.com

Omschrijving

Decoratief vliegengordijn gemaakt van bamboe hulzen.
Dit deurgordijn heeft 90 strengen. Het ophangen gaat eenvoudig met enkele bevestigingspunten aan het kozijn.

vliegengordijn mais - vliegengordijn bamboe - horgordijn, Xenos

39,99
29,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Bent u al die vliegen in uw huis ook zat? Wilt u uw handen vrij hebben zonder een hordeur open te doen? Het nieuwe vliegen gordijn van Pinacle zorgt ervoor dat uw huis vrij blijft van vliegen en muggen. De gevlochten strengen van mais zijn sterker dan een...

Decoris Vliegengordijn met bamboe kralen - 90 x 200 cm - deurgordijn, Decoris

51,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Decoris vliegengordijn/deurgordijn/horgordijn. Dit Ibiza stijl deurgordijn kan gebruikt worden om vliegen en andere insecten buiten te houden of ter decoratie. Materiaal: bamboe. Afmeting: 90 x 200 cm.

Kenmerken:

  • Merk: Decoris
  • Materiaal: Bamboe
  • ...

Concord - Deurgordijn bamboe - wit - 90x200 cm, Concord

★★★★★
59,00
39,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dit deurgordijn heeft 90 strengen. Het ophangen gaat eenvoudig met enkele bevestigingspunten aan het kozijn. Hiervoor adviseren wij spijkers of schroefduimen in het kozijn te plaatsen. Exclusief bevestigingsmateriaal.

Jekra Vliegengordijnen - Deurgordijn - bamboe hulzen Circle - 90x200 cm, Jekra Vliegengordijnen

★★★★★
59,99
49,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Decoratief deurgordijn gemaakt van bamboe hulzen.
Dit deurgordijn heeft 90 strengen. Het ophangen gaat eenvoudig met enkele bevestigingspunten aan het kozijn.

Bamboe Vliegengordijn 200x90cm Sunrise met Ophangtool, Concord

★★★★★
69,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Sunrise Bamboe vliegengordijn! Dit vliegengordijn is gemaakt van bamboe. Het bamboe insectengordijn is behalve handig voor het weren van insecten ook een zeer vrolijke decoratie in huis! Perfect voor in de woonkamer, tuindeur, keuken of slaapkamer!
Het gordijn hangt aan een houten profiel...

Deur gordijn Vliegengordijn Bamboe 90x180 cm, H&S Collection

★★★★★
38,84
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Als u graag voor elk detail van uw huis zorgt en op de hoogte bent van producten die uw leven aangenamer maken, koopt dan Gordijn H&S Collection Buitenkant Deur Bamboe (90 x 180 cm) voor de beste prijs.

  • Soort:
    • Gordijn
    • Deur
  • ...

Wat kost een vliegengordijn bamboe gemiddeld?

Wil je een bamboe vliegengordijn kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een bamboe vliegengordijnen. De gemiddelde aankoopprijs van een bamboe vliegengordijn met print is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €38,63.

Wat is een goede goedkope bamboe vliegengordijn?

Nu je de gemiddelde prijs van een vliegengordijn bamboe weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een bamboe vliegengordijn met print gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €38,63 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte vliegengordijnen bamboe op Bol.com. Zo vinden we in de Deurgordijn/vliegengordijn - bamboe hulzen Flora - 90x200 cm de goedkoopste beste verkochte vliegengordijn bamboe.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte bamboe vliegengordijnen op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 vliegengordijnen bamboe is 3 sterren.

De bamboe vliegengordijn met de beste reviews is de Livn Bamboe Deurgordijn Nature 90x210cm - Voor verschillende deurmaten - Gebruiksvriendelijk vliegengordijn. Bij de aanschaf van deze vliegengordijn bamboe ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Livn Bamboe Deurgordijn Nature 90x210cm - Voor verschillende deurmaten - Gebruiksvriendelijk vliegengordijn. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Woonmooier.nl
Logo