Tochtstrips aluminium

Ben je op zoek naar een tochtstrips aluminium? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste tochtstrip aluminium van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig de aluminium tochtstrips die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste tochtstrip van aluminium van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste tochtstrip aluminium van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede aluminium tochtstrip te pakken!

Fixman Deurborstel - 25 mm Borstelharen - 91.4 cm - Aluminium, Fixman

★★★★★
12,77
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Sluit gaten/gleuven aan de onderkant van deuren voor het tegenhouden van tocht, stof en geluiden. Geschikt voor de meeste deuren en te gebruiken over vloerbedekking. Helpt bij het verlagen van uw energiekosten. Polypropyleen haren.

Kenmerken:

 • Lengte: 91,4 cm
 • ...

Fixman Aluminium garagedeur tochtstrip, 50 mm borstelharen 2134 mm, aluminium, Fixman

★★★★★
22,50
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Aluminium tochtstrip sluit gaten/gleuven op garagedeuren, wat warmteverlies en tocht vermindert en uw energiekosten verlaagd. Polypropyleen haren.
Kenmerken:

 • Aluminium met 50 mm polypropyleen haren
 • Helpt bij het verlagen van uw energiekosten
 • Te...

Ellen Dorpelstrip Dbs-Borstel 100cm Alu, Ellen

★★★★★
14,69
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Ellen dorpelprofiel - DBS (onzichtbaar) - 1000 mm

Aluminium dorpelprofiel met zachte borstel voor toepassing aan de onderkant van binnendeuren.

Kenmerken:

 • Niet zichtbaar gemonteerd
 • Velours borstel (zacht PP)
 • Ideaal voor...

Deurborstel Tochtstrips Voor Deuren Tochtborstel Zelfklevend Onderkant Deurborstel 20mm Aluminium, Andriez

24,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De 1 meter brede deurborstel zelfklevend is een eenvoudige en effectieve manier om tocht, stof en geluid buiten de deur te houden. De deurborstel is voorzien van zelfklevende strips, waardoor het gemakkelijk op elke deur kan worden aangebracht zonder dat er gereedschap nodig is.

De...

Deltafix Brievenbus Tochtstrip - Aluminium - Wit, Deltafix

30,20
26,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Met deze tochtstrip houd je tocht buiten het huis. De strip van aluminium is bestemd voor brievenbuskleppen. Je plaatst de tochtstrip op het beslag van de brievenbus. Het houdt tocht en koude wind buiten zodat het binnen behaaglijk blijft. Er gaat geen energie onnodig verloren. Deze...

Fixman Tocht- en regenstrip - Met meegeleverde bevestigingen - Alminium - Zilverkleurig - 914 x 52 mm, Fixman

15,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Aluminium. Verbetert de isolatie en houdt ongedierte, tocht en lawaai uit het huis. Aan te brengen op de onderzijde van de deur & vloer met meegeleverde bevestigingen. Compatibel met deuren met speling van 10 mm. Lengte: 914 mm. Breedte: 62 mm.
Kenmerken:
...

Stripborstel met h-profiel | Voor afdichting van kieren, recht profiel | Lengte: 1000 mm | Zichtbare haarlengte: 100 mm | Totale hoogte: 134 mm, door-line

84,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Voor afdichting van kieren, recht profiel 180°.

 • Profiel materiaal: Aluminium
 • Profiel lengte: 1000 mm
 • Totale hoogte: 134 mm (h1)
 • Zichtbare haarlengte: 100 mm (h3)

Voor elk afdichtingsprobleem de juiste oplossing.

Onze...

Tochtstrip zwart | Deurtochtstrip zwart | door-line deurtochtstrip luxe, door-line

53,50
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Stijlvol vormgegeven aluminium tochtstrip met zwarte inlay in de serie luxe. Energiebesparend; optimale tochtwering door stripborstels. Iedere serie in verschillende kleuren leverbaar. Passend bij uw deur en / of deurbeslag. Mooi te combineren met bijpassende brievenbusplaat

Tochtstrip wit | Deurtochtstrip wit | door-line deurtochtstrip luxe, door-line

53,50
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Stijlvol vormgegeven aluminium tochtstrip met witte inlay in de serie luxe. Energiebesparend; optimale tochtwering door stripborstels. Iedere serie in verschillende kleuren leverbaar. Passend bij uw deur en / of deurbeslag. Mooi te combineren met bijpassende brievenbusplaat

Fixman Easy Access Deur Tochtstrip - Met meegeleverde bevestigingen - Alminium - Zilverkleurig - 914 x 80 mm, Fixman

14,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Aluminium. Verbetert de isolatie en houdt ongedierte, tocht, en lawaai buiten het huis. Reduceert de indringing van water. Compatibel met deuren met speling van 12-20 mm en helling van 8°. Te verbinden met de vloer onder de deur met meegeleverde bevestigingen. Lengte: 914 mm. Breedte: 80 mm

Wat kost een tochtstrips aluminium gemiddeld?

Wil je een aluminium tochtstrips kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een aluminium tochtstrip. De gemiddelde aankoopprijs van een tochtstrip van aluminium is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €31,70.

Wat is een goede goedkope aluminium tochtstrips?

Nu je de gemiddelde prijs van een tochtstrips aluminium weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een tochtstrip van aluminium gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €31,70 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte tochtstrip aluminium op Bol.com. Zo vinden we in de Fixman Deurborstel - 25 mm Borstelharen - 91.4 cm - Aluminium de goedkoopste beste verkochte tochtstrips aluminium.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte aluminium tochtstrip op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 tochtstrip aluminium is 5 sterren.

De aluminium tochtstrips met de beste reviews is de Deurborstel Tochtstrips Voor Deuren Tochtborstel Zelfklevend Onderkant Deurborstel 20mm Aluminium. Bij de aanschaf van deze tochtstrips aluminium ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Deurborstel Tochtstrips Voor Deuren Tochtborstel Zelfklevend Onderkant Deurborstel 20mm Aluminium. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Woonmooier.nl
Logo