Tochtstrips aluminium

by Mike
0 comment

Ben je op zoek naar een tochtstrips aluminium? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste tochtstrip aluminium van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig de aluminium tochtstrips die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste tochtstrip van aluminium van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste tochtstrip aluminium van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede aluminium tochtstrip te pakken!

Eco Radiatorfolie - 500cm x 50cm - Isolatie - Isolatiefolie - Energiebesparende Producten - Inclusief Aluminium Tape 5cm x 10m & Tochtstrip 10m, Fleau

27,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Ga voor een 100% optimale energiebesparing met het energiebesparingspakket van Fleau! Verlaag het gasgebruik door de isolatiemat te bevestigen achter al uw radiatoren. Zo wordt de straling en warmte gereflecteerd en bespaard u energie. De radiatorfolie is eenvoudig te bevestigen door middel...

Ellen Dorpelstrip Dbs-Borstel 100cm Alu, Ellen

★★★★★
15,12
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Ellen dorpelprofiel - DBS (onzichtbaar) - 1000 mm Aluminium dorpelprofiel met zachte borstel voor toepassing aan de onderkant van binnendeuren. Kenmerken: Niet zichtbaar gemonteerd Velours borstel (zacht PP) Ideaal voor toepassing in situaties zonder dorpel waar vloerbedekking doorloopt naar...

Fixman Aluminium Garagedeur Tochtstrip - Aluminium, Borstelharen 50 mm, 2 x 1067 mm., Fixman

★★★★★
21,31
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Aluminium tochtstrip sluit gaten/gleuven op garagedeuren, wat warmteverlies en tocht vermindert en uw energiekosten verlaagd. Polypropyleen haren. De tochtstrip is per stuk verkrijgbaar. Aluminium Garagedeur Tochtstrip, 50 Mm Borstelharen Aluminium, 2 x 1067 mm

Ellen borstelstrip 1000 mm ibs-39, Ellen

★★★★★
13,50
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Ellen borstelstrip 1000 mm ibs-39

 • ELLEN IBS 39 -Acryl Resistent- van Elton
 • Aluminium dorpelstrip, 100 cm lang
 • H-profiel (stoeltjesprofiel)
 • Voor draai-, schuif- en roldeuren
 • Met 20 mm zwarte borstel, totale hoogte 39 mm
 • Met...

Radiatorfolie + Tape + Tochtstrip 6m - 50cm × 5m - Incl. 10 meter Aluminiumtape - Verlaag je gasverbruik - Dubbele isolatie - 50cm × 5m - 2.5m² - Verduurzaampakket, Ace Verpakkingen

★★★★★
22,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Radiatorfolie en Tochtstrip het verduurzaampakket voor jouw woning.
Radiatorfolie:
Bespaar 10m³ gas op je gasrekening met iets simpels en voordeligs als radiatorfolie. Radiatorfolie zorgt ervoor dat de warmte van je radiator niet gelijk in je muur verdwijnt. Deze...

Fixman Garagedeur Tochtstrip - Aluminium - 25 mm. Borstelharen - 1067 mm. - 2 stuks, Fixman

★★★★★
22,30
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Sluit gaten/gleuven onder garagedeuren, wat warmteverlies en tocht vermindert en uw energiekosten verlaagd. Polypropyleen haren. Lengte 2134 mm.

Let op: gaat om 2 losse delen van 1067mm, met een totale lengte van 2134mm

Fixman Tocht en regen profiel voor deuren, 914 - 62 mm. - Zilver Kleurig, Fixman

21,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Aluminium. Verbetert de isolatie en buigt regen weg van de onderkant van de deuren. Vermindert het binnendringen van water. Compatibel met deuren met speling van 10 mm. Wordt bevestigd aan de vloer onder de deur met de meegeleverde bevestigingen. Lengte: 914 mm en breedte: 62 mm.

...

Roval aluminium U-Profiel - 10X10X10X1mm - 1000mm, Roval

11,12
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Roval aluminium U-Profiel - 10X10X10X1mm - 1000mm

\n
  \n
 • Legering: EN AW 6060.
 • \n
 • A \xa0x\xa0 B \xa0x\xa0 C \xa0x\xa0 d in mm = 10X10X10X1mm
 • \n
\n

\xa0

\n

\xa0

Thuys Deurborstel - Tochtborstel Zelfklevend - Borstelstrip Onderkant - Transparant, Thuys

14,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Ziet u altijd stof bij uw deur? Moe van altijd maar vegen? Bestel dan nu de Thuys Zelfklevende Deurborstel.

Thuys Deurborstel - Tochtborstel Zelfklevend - Borstelstrip Onderkant - Transparant

Zelfklevend- Plaats de zelfklevende deurborstel eenvoudig aan de...

Door-line tochtstrip dorpel, aluminium houder, kraal grijs, 930 mm, Door-Line

22,55
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dit is een dorpelstrip van hoge kwaliteit. Deze tochtstrip is slijtvast en heeft een lange levensduur.
Het rubber zorgt voor een goede afdichting. De strip stopt tocht en biedt bescherming tegen pollen, stof en ongedierte.
Deze tochtstrip heeft een lengte van 930 mm en is geschikt...

Wat kost een tochtstrips aluminium gemiddeld?

Wil je een aluminium tochtstrips kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een aluminium tochtstrip. De gemiddelde aankoopprijs van een tochtstrip van aluminium is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €18,80.

Wat is een goede goedkope aluminium tochtstrips?

Nu je de gemiddelde prijs van een tochtstrips aluminium weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een tochtstrip van aluminium gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €18,80 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte tochtstrip aluminium op Bol.com. Zo vinden we in de Roval aluminium U-Profiel - 10X10X10X1mm - 1000mm de goedkoopste beste verkochte tochtstrips aluminium.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte aluminium tochtstrip op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 tochtstrip aluminium is 4.8 sterren.

De aluminium tochtstrips met de beste reviews is de Eco Radiatorfolie - 500cm x 50cm - Isolatie - Isolatiefolie - Energiebesparende Producten - Inclusief Aluminium Tape 5cm x 10m & Tochtstrip 10m. Bij de aanschaf van deze tochtstrips aluminium ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Eco Radiatorfolie - 500cm x 50cm - Isolatie - Isolatiefolie - Energiebesparende Producten - Inclusief Aluminium Tape 5cm x 10m & Tochtstrip 10m. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Gerelateerde Berichten