Tochtstrips aluminium

Ben je op zoek naar een tochtstrips aluminium? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste tochtstrip aluminium van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig de aluminium tochtstrips die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste tochtstrip van aluminium van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste tochtstrip aluminium van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede aluminium tochtstrip te pakken!

Fixman Deurborstel - 25 mm Borstelharen - 91.4 cm - Aluminium, Fixman

★★★★★
12,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Sluit gaten/gleuven aan de onderkant van deuren voor het tegenhouden van tocht, stof en geluiden. Geschikt voor de meeste deuren en te gebruiken over vloerbedekking. Helpt bij het verlagen van uw energiekosten. Polypropyleen haren.

Kenmerken:

  • Lengte: 91,4 cm
  • ...

Ellen Dorpelstrip Dbs-Borstel 100cm Alu, Ellen

★★★★★
14,77
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Ellen dorpelprofiel - DBS (onzichtbaar) - 1000 mm

Aluminium dorpelprofiel met zachte borstel voor toepassing aan de onderkant van binnendeuren.

Kenmerken:

  • Niet zichtbaar gemonteerd
  • Velours borstel (zacht PP)
  • Ideaal voor...

Deurborstel Tochtstrips Voor Deuren Tochtborstel Zelfklevend Onderkant Deurborstel 40mm Aluminium Voordeur, Merkloos

26,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De 1 meter brede deurborstel zelfklevend is een eenvoudige en effectieve manier om tocht, stof en geluid buiten de deur te houden. De deurborstel is voorzien van zelfklevende strips, waardoor het gemakkelijk op elke deur kan worden aangebracht zonder dat er gereedschap nodig is.

De...

Deltafix Brievenbusborstel - wit - aluminium - 38 x 8,3 cm - tochtafsluiter - energiebesparend, Deltafix

★★★★★
30,05
24,65
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Brievenbusborstel zonder brievenbusklep in het wit gemaakt van stevig aluminium, geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Met de 4 bijgeleverde schroeven kan de brievenbusborstel eenvoudig worden gemonteerd. De brievenbus tochtafsluiter houdt tocht en koude wind buiten. Zo blijft de warmte...

Fixman Aluminium garagedeur tochtstrip, 50 mm borstelharen 2134 mm, aluminium, Fixman

★★★★★
20,91
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Aluminium tochtstrip sluit gaten/gleuven op garagedeuren, wat warmteverlies en tocht vermindert en uw energiekosten verlaagd. Polypropyleen haren.
Kenmerken:

  • Aluminium met 50 mm polypropyleen haren
  • Helpt bij het verlagen van uw energiekosten
  • Te...

Deurborstel Tochtstrips Voor Deuren Tochtborstel Zelfklevend Onderkant Deurborstel 50mm Aluminium, Merkloos

26,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deurborstel Tochtstrips Voor Deuren Tochtborstel Zelfklevend Onderkant Deurborstel 50mm Aluminium

Fixman Tochtstrip - tochtwering - zilver - aluminium - 91 x 5,2 cm - deur tochtstopper, Fixman

12,26
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Tochtstrip tochtwering gemaakt van aluminium voor het verbeteren van de isolatie, deze tochtstrip houdt ongedierte. tocht en lawaai uit het huis. Door de verbeterde isolatie blijft de warmte ook beter in huis en heeft u hiermee minder stookkosten. Aan te brengen op de onderzijde van de deur...

Fixman Tochtstrip - tochtwering - zilver - aluminium - 91 x 8 cm - deur tochtstopper, Fixman

13,50
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Tochtstrip tochtwering gemaakt van aluminium voor het verbeteren van de isolatie, deze tochtstrip houdt ongedierte. tocht en lawaai uit het huis. Door de verbeterde isolatie blijft de warmte ook beter in huis en heeft u hiermee minder stookkosten. Aan te brengen op de onderzijde van de deur...

Tesa - Dorpelstrip (borstel) voor oneven vloeren - 15 mm speling - 100 cm - Aluminium - Staal look - Comfort, Tesa

31,11
Bekijken
bol.com

Omschrijving

tesa COMFORT 05405-00102-00 Tochtstrip tesamoll RVS (l x b) 1 m x 40 mm 1 stuk(s)


Als het buiten guur wordt, kunt u de kieren tussen deuren en gladde vloeren met tesamoll Alu Comfort snel, eenvoudig en effectief sluiten. Door de zelfklevende deurdichting stopt u de tocht en...

Dorpelstrip voor vloerbedekking, Tesa

21,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Duurzame, zelfklevende dorpel-strips beschermen tegen tocht, koude en stof. Kwalitatieve borstels garanderen een perfecte afsluiting.
Voor langharig tapijt
Dicht kieren tot 15mm
Flexibele borstel, lengte 1 meter
Levensduur 6 jaar
Materiaal: plastic
Wordt zonder...

Wat kost een tochtstrips aluminium gemiddeld?

Wil je een aluminium tochtstrips kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een aluminium tochtstrip. De gemiddelde aankoopprijs van een tochtstrip van aluminium is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €19,90.

Wat is een goede goedkope aluminium tochtstrips?

Nu je de gemiddelde prijs van een tochtstrips aluminium weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een tochtstrip van aluminium gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €19,90 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte tochtstrip aluminium op Bol.com. Zo vinden we in de Fixman Deurborstel - 25 mm Borstelharen - 91.4 cm - Aluminium de goedkoopste beste verkochte tochtstrips aluminium.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte aluminium tochtstrip op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 tochtstrip aluminium is 5 sterren.

De aluminium tochtstrips met de beste reviews is de Deurborstel Tochtstrips Voor Deuren Tochtborstel Zelfklevend Onderkant Deurborstel 40mm Aluminium Voordeur. Bij de aanschaf van deze tochtstrips aluminium ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Deurborstel Tochtstrips Voor Deuren Tochtborstel Zelfklevend Onderkant Deurborstel 40mm Aluminium Voordeur. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Woonmooier.nl
Logo