Tochtstrip borstel

Ben je op zoek naar een tochtstrip borstel? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste tochtstrip met borstel van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig de tochtstrips borstel die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste tochtstrip voordeur borstel van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste tochtstrip met borstel van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede tochtstrip deur borstel te pakken!

Zelfklevende tochtstrip - 5 Meter - Borstel isolatie raam deur tegen wind, Merkloos

★★★★★
18,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Zelfklevende tochtstrips - tochtstopper - 5 meter

Geschikt voor

 • Deuren
 • Ramen
 • Kieren
 • Etc

Technische details

 • Zelfklevende strip
 • Kleur Grijs
 • Lengte 5...

Ellen Dorpelstrip Dbs-Borstel 100cm Alu, Ellen

★★★★★
14,77
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Ellen dorpelprofiel - DBS (onzichtbaar) - 1000 mm

Aluminium dorpelprofiel met zachte borstel voor toepassing aan de onderkant van binnendeuren.

Kenmerken:

 • Niet zichtbaar gemonteerd
 • Velours borstel (zacht PP)
 • Ideaal voor...

Nordix Brievenbus Tochtstrip - Borstel - Zwart - Tochtafsluiter - Brievenbusborstel - Tochtborstel, Nordix

11,95
9,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Nordix brievenbus tochtstrip houdt de tocht buiten de deur. De tochtstrip is gemaakt van kunststof haartjes waardoor er geen kou binnen komt. De borstels hebben een zwarte kleur en zijn makkelijk te monteren met schroefjes. De afmetingen zijn: 34 x 8 x 1cm.

 • Brievenbus...

Dorpelstrip (borstel) voor effen vloeren - wit - Wit, Tesa

★★★★★
15,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze zelfklevende dorpel-strips beschermen tegen tocht, koude en stof. De borstels vullen het gat tussen de vloer en de deur voor een perfecte aansluiting. De warmte in huis gaat dan niet meer verloren waardoor u energie bespaart op de verwarming. Â
De dorpel is geschikt voor effen en licht...

Deltafix. Deur tocht dorpel strip Alluminium. Zelf klevend.met borstel., Deltafix

Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deltafix.
deur strip.
tocht strip.
dorpel strip.
Alluminium.
zelf plakkend.
95 cm lang.
universeel.

Tochtstrip Voor Deur en Raam - 2 meter - Met Borstel en Plakstrip - Isolatiestrip - Grijs, Merkloos

★★★★★
6,99
6,55
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Tochstrip voor Deur en Raam van
De tochtstrip van is voorzien van een hoge dichtheid haren. Dit voorkomt tocht maar behoudt de flexibiliteit waardoor deze strip toe te passen is op vrijwel elke deur en elk raam. De deurstrip is makkelijk aan te brengen met de zeer sterke...

FSW-Products - Zelfklevende tochtstrip - 1 Meter lang - 5mm breed - Haartjes 23mm lang - Tochtstrip met borstel - Isolatiestrip voor raam en deur - Anti-wind tochtstrip - Tochtwering - Haar - Duurzaam - Isoleren - Verduurzamen - Energiebesparend, FSW-Products

★★★★★
14,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

✅ Voorkom hoge energierekeningen:
De gasprijzen zijn gestegen en wilt u uw huis goed isoleren om kosten te besparen? Dan is dit het juiste artikel. De tochstrips zijn makkelijk te bevestigen onder deuren of ramen waar veel tocht vandaan komt. Dit is dus de oplossing...

Orange85 Brievenbus Tochtstrip - Borstel - Tochtafsluiter - Brievenbusborstel - Tochtborstel, Nordix

11,95
9,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Orange85 brievenbus tochtstrip houdt de tocht buiten de deur. De tochtstrip is gemaakt van kunststof haartjes waardoor er geen kou binnen komt. De borstels hebben een grijze kleur en zijn makkelijk te monteren met schroefjes. De afmetingen zijn: 34 x 8 x 1,5 cm.

 • Brievenbus...

1x Tesa zelfklevende tochtstrip/dorpelstrip met borstel bruin 1 mtr x 37 mm - Klusbenodigdheden - Huis isolatie - Tochtstrips/tochtstroken voor deuren, Tesa

11,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Een bruine tochtstrip/tochtstrook, voor goede tochtwering aan deuren. Een langdurig bruikbare, zelfklevende Tesamoll standaard tochtstrip, geschikt voor kieren tot 12 mm. De borstel beschermt optimaal tegen tocht, kou, stof en geluid. Geschikt voor oneffen vloeren, sluit het beste af op effen...

Tochtstrip Voor Deur en Raam - 2 meter - Met Borstel en Plakstrip - Isolatiestrip - Wit, Merkloos

★★★★★
6,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De tochtstrip is voorzien van een hoge dichtheid haren. Dit voorkomt tocht maar behoudt de flexibiliteit waardoor deze strip toe te passen is op vrijwel elke deur en elk raam. De deurstrip is makkelijk aan te brengen met de zeer sterke plakstrip.

 • Hoge dichtheid haren
 • 2...

Wat kost een tochtstrip borstel gemiddeld?

Wil je een tochtstrips borstel kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een tochtstrip deur borstel. De gemiddelde aankoopprijs van een tochtstrip voordeur borstel is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €10,20.

Wat is een goede goedkope tochtstrips borstel?

Nu je de gemiddelde prijs van een tochtstrip borstel weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een tochtstrip voordeur borstel gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €10,20 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte tochtstrip met borstel op Bol.com. Zo vinden we in de Deltafix. Deur tocht dorpel strip Alluminium. Zelf klevend.met borstel. de goedkoopste beste verkochte tochtstrip borstel.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte tochtstrip deur borstel op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 tochtstrip met borstel is 3.33 sterren.

De tochtstrips borstel met de beste reviews is de Nordix Brievenbus Tochtstrip - Borstel - Zwart - Tochtafsluiter - Brievenbusborstel - Tochtborstel. Bij de aanschaf van deze tochtstrip borstel ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Nordix Brievenbus Tochtstrip - Borstel - Zwart - Tochtafsluiter - Brievenbusborstel - Tochtborstel. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Woonmooier.nl
Logo