Tijd voor wat vernieuwing

Misschien heb je al een aantal jaar dezelfde raamdecoratie in huis en ben je toe aan wat vernieuwing. Een andere stijl, wat nieuwe details, gewoon even een andere huisstijl. Zonder dat je je hele interieur moet om toveren, kun je met je raamdecoratie al een heleboel veranderen.

Waar ben je naar op zoek?

Een nieuwe stijl toevoegen in huis is makkelijker gezegd dan gedaan. Wat heb je nu? Wat wil je hierna? Wat wordt er allemaal aangeboden? Om daarachter te komen is het goed om jezelf altijd even te verdiepen van tevoren. Bij alle soorten raamdecoratie zijn er weer opties en functies waar je uit kunt kiezen. Voor meer informatie over raamdecoratie kun je altijd kijken op ilumio.nl, zij hebben een ruim aanbod en voor iedere huisstijl passende raambekleding.

Ben je op zoek naar een wat speelsere sfeer in huis? Dan zijn de plisségordijnen, duo rolgordijnen of jaloezieën een goede optie. Met deze raamdecoratie creëer je een fijne en gezellige sfeer. Plisségordijnen zijn beschikbaar in een verduisterende stof en een lichtdoorlatende stof. De verduisterende stof komt vaak voor in slaapkamers, je kunt hiermee je kamer volledig verduisteren. Een ander groot voordeel van plisségordijnen is dat ze een isolerende functie hebben. Dankzij de honingraatstructuur wordt er een stilstaande laag lucht gecreëerd wat in de zomer de warmte buiten houdt en in de winter juist binnen.

Duo rolgordijnen zijn bestaan uit twee lagen stof die elkaar overlappen. Allerlei stofstroken met een verduisterende of transparante stof kun je bedienen. Met deze duo rolgordijnen kun je bepalen hoeveel lichtinval of inkijk je naar binnen hebt. De afwisselende stofstroken kunnen in twee verschillende kleuren worden gekozen en in dezelfde kleur of tint. De duo rolgordijnen worden op maat gemaakt en zijn beschikbaar in standaardmaten.

Jaloezieën zijn erg veelzijdig en kunnen je kamer een heel ander beeld geven. Jaloezieën bestaan uit horizontale lamellen die eenvoudig te kantelen zijn. Hierdoor kun je spelen met je lichtinval en privacy. Jaloezieën zijn beschikbaar in drie verschillende materialen. Houten jaloezieën hebben een stoere en natuurlijke uitstraling. Door deze toe te voegen in huis krijg je een warm, knus en rustgevende sfeer. Met de aluminium jaloezieën creëer je een strak en lux beeld. Deze zijn ideaal voor het tegenhouden van fel licht, ook zijn ze vochtbestendig en dus ideaal voor in de keuken of badkamer. Ondanks dat komen ze vaak voor in de woonkamer. Dan zijn de pvc jaloezieën net zoals die van aluminium vochtbestendig. Aan pvc jaloezieën kun je een houtnerf toevoegen, hierdoor krijgen deze een echte houtlook.

Woonmooier.nl
Logo