Prullenbak toilet

Ben je op zoek naar een prullenbak voor in het toilet? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste prullenbakken voor in het toilet van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig de wandprullenbak voor in de wc die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste hangende prullenbak voor in de wc van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste prullenbakken voor in het toilet van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede pedaalemmer voor in het toilet te pakken!

9L afvalbak – Aanrecht afvalbakje – GFT afvalbak – Wit - Goed sluitende deksel - Geen geur en fruitvliegen - Afvalscheiding, Mr. Green Mind

★★★★★
32,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze afvalbak, die eenvoudig aan uw aanrecht te bevestigen is, is ervoor ontworpen om waardevolle ruimte en tijd te besparen in de keuken. Bent u het ook zat om telkens te moeten bukken of omdraaien om uw restjes weg te gooien? Met deze handige prullenbak kunt u het afval gemakkelijk...

KIS Chic Bin Prullenbak - 43L - 29x44,5x60,5cm - Mat zwart, KIS

★★★★★
40,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Chic Bin-serie sluit naadloos aan op wat de gebruiker verwacht van een pedaalemmer: gemakkelijk te gebruiken en reinigen, grote stabiliteit, ruimtebesparend en geurdicht. Het deksel bevat een rubberen seal om de verspreiding van nare geurtjes tegen te gaan en een rubberen lipje aan de...

Wat kost een prullenbak voor in het toilet gemiddeld?

Wil je een wandprullenbak voor in de wc kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een pedaalemmer voor in het toilet. De gemiddelde aankoopprijs van een hangende prullenbak voor in de wc is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €36,00.

Wat is een goede goedkope wandprullenbak voor in de wc?

Nu je de gemiddelde prijs van een prullenbak voor in het toilet weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een hangende prullenbak voor in de wc gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €36,00 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte prullenbakken voor in het toilet op Bol.com. Zo vinden we in de 9L afvalbak – Aanrecht afvalbakje – GFT afvalbak – Wit - Goed sluitende deksel - Geen geur en fruitvliegen - Afvalscheiding de goedkoopste beste verkochte prullenbak voor in het toilet.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte pedaalemmer voor in het toilet op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 prullenbakken voor in het toilet is 4.5 sterren.

De wandprullenbak voor in de wc met de beste reviews is de 9L afvalbak – Aanrecht afvalbakje – GFT afvalbak – Wit - Goed sluitende deksel - Geen geur en fruitvliegen - Afvalscheiding. Bij de aanschaf van deze prullenbak voor in het toilet ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de KIS Chic Bin Prullenbak - 43L - 29x44,5x60,5cm - Mat zwart. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Woonmooier.nl
Logo