Prullenbak badkamer

Ben je op zoek naar een prullenbak voor in de badkamer? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste prullenbakken voor in de badkamer van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig de badkamer prullenbak die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste kleine prullenbak voor in de badkamer van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste prullenbakken voor in de badkamer van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede pedaalemmer voor in de badkamer te pakken!

Homra Nexo Afvalscheiding Sensor Prullenbak Zwart 72 Liter - 3 vakken - 2x12L+48L - Infrarood Sensor - Design Trio Afvalemmer - Afvalscheidingsprullenbak - Keuken Afvalemmer - Recycle Afvalbak - Hygiënisch - Kantoor Vuilbak - Elektrisch - Vuilnisbak, Homra

★★★★★
159,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De #1 Design prullenbak voor afval scheiden. Ideaal voor Thuis en op kantoor!
Voordelen van deze prullenbak
Perfect voor Thuis en Kantoor
Praktisch & Mooi Design
Met 3 vakken, 2x 12 Liter + 1x 48 Liter. Met binnenring / binnenbakken
Geleverd...

Pedaalemmer RVS 50 liter - Prullenbak met Pedaal Homra KONIQ - 50L Zilver - Automatische Lucht Filter - Odor Control Filter - Softclose Deksel - Design Afvalemmer - Duurzaam Vingerafdrukvrij en Vuilafstotend RVS - Keuken en Kantoor Vuilbak, Homra

★★★★★
79,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Deze RVS pedaalemmer is perfect voor in de keuken, kantine, woonkamer en past perfect op elk kantoor. De prullenbak heeft een prachtig design en is zeer eenvoudig in gebruik. De prullenbak is zeer hygiënisch, want hij opent door middel van een pedaal. Plaats je voet op het pedaal en...

Wat kost een prullenbak voor in de badkamer gemiddeld?

Wil je een badkamer prullenbak kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een pedaalemmer voor in de badkamer. De gemiddelde aankoopprijs van een kleine prullenbak voor in de badkamer is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €119,00.

Wat is een goede goedkope badkamer prullenbak?

Nu je de gemiddelde prijs van een prullenbak voor in de badkamer weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een kleine prullenbak voor in de badkamer gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €119,00 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte prullenbakken voor in de badkamer op Bol.com. Zo vinden we in de Homra Nexo Afvalscheiding Sensor Prullenbak Zwart 72 Liter - 3 vakken - 2x12L+48L - Infrarood Sensor - Design Trio Afvalemmer - Afvalscheidingsprullenbak - Keuken Afvalemmer - Recycle Afvalbak - Hygiënisch - Kantoor Vuilbak - Elektrisch - Vuilnisbak de goedkoopste beste verkochte prullenbak voor in de badkamer.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte pedaalemmer voor in de badkamer op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 prullenbakken voor in de badkamer is 4 sterren.

De badkamer prullenbak met de beste reviews is de Homra Nexo Afvalscheiding Sensor Prullenbak Zwart 72 Liter - 3 vakken - 2x12L+48L - Infrarood Sensor - Design Trio Afvalemmer - Afvalscheidingsprullenbak - Keuken Afvalemmer - Recycle Afvalbak - Hygiënisch - Kantoor Vuilbak - Elektrisch - Vuilnisbak. Bij de aanschaf van deze prullenbak voor in de badkamer ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Homra Nexo Afvalscheiding Sensor Prullenbak Zwart 72 Liter - 3 vakken - 2x12L+48L - Infrarood Sensor - Design Trio Afvalemmer - Afvalscheidingsprullenbak - Keuken Afvalemmer - Recycle Afvalbak - Hygiënisch - Kantoor Vuilbak - Elektrisch - Vuilnisbak. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Woonmooier.nl
Logo