Prullenbak badkamer hout

Ben je op zoek naar een prullenbak van hout voor in de badkamer? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste prullenbakken van hout voor in de badkamer van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig de houten badkamer prullenbak die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste badkamer prullenbak van hout van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste prullenbakken van hout voor in de badkamer van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede houten prullenbakje voor in de badkamer te pakken!

OMID HOME® - Bamboe Pedaalemmer - 3 liter - afvalemmer badkamer - afvalbak toilet - softclose - zwart, Omid Home

★★★★★
27,89
18,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De ronde pedaalemmer met een bamboedeksel heeft een inhoud van 3 liter. De afvalemmer is vrij klein, dus deze past mooi in kleine ruimtes. In de pedaalemmer zit nog een kunststof binnenemmer. Deze kan er uit worden gehaald, zodat u het afval makkelijk weg kan gooien. De afvalbak is verkrijgbaar...

Wat kost een prullenbak van hout voor in de badkamer gemiddeld?

Wil je een houten badkamer prullenbak kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een houten prullenbakje voor in de badkamer. De gemiddelde aankoopprijs van een badkamer prullenbak van hout is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €18,00.

Wat is een goede goedkope houten badkamer prullenbak?

Nu je de gemiddelde prijs van een prullenbak van hout voor in de badkamer weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een badkamer prullenbak van hout gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €18,00 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte prullenbakken van hout voor in de badkamer op Bol.com. Zo vinden we in de OMID HOME® - Bamboe Pedaalemmer - 3 liter - afvalemmer badkamer - afvalbak toilet - softclose - zwart de goedkoopste beste verkochte prullenbak van hout voor in de badkamer.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte houten prullenbakje voor in de badkamer op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 prullenbakken van hout voor in de badkamer is 5 sterren.

De houten badkamer prullenbak met de beste reviews is de OMID HOME® - Bamboe Pedaalemmer - 3 liter - afvalemmer badkamer - afvalbak toilet - softclose - zwart. Bij de aanschaf van deze prullenbak van hout voor in de badkamer ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de OMID HOME® - Bamboe Pedaalemmer - 3 liter - afvalemmer badkamer - afvalbak toilet - softclose - zwart. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Woonmooier.nl
Logo