Kattenstaart vliegengordijn

by Mike
0 comment

Ben je op zoek naar een kattenstaart vliegengordijn? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste kattenstaart vliegengordijnen van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig de kattenstaart vliegengordijn zwart die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste vliegengordijn kattenstaart van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste kattenstaart vliegengordijnen van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede kattenstaart vliegengordijn op maat te pakken!

Kattenstaart - 90x220 cm - Zwart, Merkloos

★★★★★
44,38
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Kattenstaart deurgordijnen zijn de meest bekende oplossing voor vliegende insecten. Duurzaam, effectief en decoratief, en kant en klaar.

 • Gemaakt van 100% polypropyleen, voelt aan als pluche
 • Afmeting in deurmaat 220 x 90 cm
 • Eenvoudig in lengte aan te...

Parya Home - Horgordijn - Vliegengordijn - 90x220 cm - Grijs, Parya

★★★★★
44,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Kattenstaarten deurgordijnen zijn de meest bekende oplossing om de hele zomer vliegende insecten buiten te houden. Duurzaam, effectief en decoratief, kant en klaar; eventueel in te korten. Gemaakt van 100% polypropyleen, voelt aan als pluche.Specificaties:Afmetingen: 90 x 220 cmKleur:...

Cortenda Kattenstaart Vliegengordijn - Grijs/Wit - 90 x 220 cm, Merkloos

★★★★★
41,80
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Kattenstaart deurgordijnen zijn de meest bekende oplossing voor vliegende insecten. Dit vliegengordijn is duurzaam, effectief, decoratief, en kant en klaar. Gemaakt van 100% polypropyleen, voelt aan als plucheAfmeting in deurmaat 220 x 90 cmEenvoudig in lengte aan te passenIn...

Royal Patio - Vliegengordijn - Kattenstaart- 90x210 cm - Beige, Royal Patio

29,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Het Royal Patio kattenstraatgordijn is effectief om insecten buiten de deur te houden. Deze kattenstaart is uitgevoerd in een zacht materiaal en is gemakkelijk op maat te maken door een stukje van de onderkant af te knippen. Daarnaast wordt de kattenstaart geleverd inclusief ophangsysteem. Ideaal...

Kattenstaart vliegengordijn Kattenstaart Beige gemeleerd, Lesli

★★★★★
40,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dit Kattenstaart vliegengordijn is een prachtige goed werkende decoratie om alle vliegende insecten buiten de deur te houden. Is dit kant en klaar gordijn net iets te lang of te breed? Het Kattenstaart Beige gemeleerd is makkelijk door u zelf op maat te maken. Montage strip bijgeleverd voor...

Vliegengordijn Kattenstaart - Zwart - 240x100 cm, Wicotex

★★★★★
42,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Korte omschrijving Verkrijgbaar in meerdere matenMateriaal: Kunststof | Pluche Uitgebreide omschrijving Dit vliegengordijn is zeer effectief en decoratief. Dit vliegengordijn, ook wel een traditioneel kattenstaart gordijn of chenille gordijn, is perfect als deurgordijn. Sluit de deur goed af en...

Vliegengordijn Kattenstaart 90x220 cm Wit, Merkloos

★★★★★
43,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Op zoek naar deurbekleding die ongewenste gasten buiten laat en er ook nog eens leuk uitziet? Laat frisse lucht naar binnen maar houdt alle ongewenste insecten buiten. Praktisch vliegengordijn, waarmee je 's zomers de keuken of balkondeur makkelijk open kan laten staan.
Het vliegengordijn...

Vliegengordijn/deurgordijn pluche kattenstaarten zwart - 90 x 220 cm - Insectenwerende vliegengordijnen, Merkloos

★★★★★
40,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Vliegengordijn/deurgordijn kattenstaart zwart. Materiaal: polyester dat aanvoelt als pluche. Formaat: 90 x 220 cm. Insecten werende vliegengordijnen deurgordijnen.

Kynast Kattenstaart Vliegengordijn - 90x200 cm - Grijs/Wit, Kynast

★★★★★
42,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Vliegengordijn met pluche strengen. Ook wel kattenstaarten genoemd.

 • Eenvoudige montage
 • Houdt vervelende insecten buiten
 • Afmeting: 90 x 200
 • Past op alle standaard deuren en kozijnen
 • Geschikt voor huis , caravan en boot.

Cortenda Kattenstaart Vliegengordijn - 90 x 220 cm - Blauw/Grijs/Wit, Merkloos

★★★★★
53,37
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Kattenstaart deurgordijnen zijn de meest bekende oplossing voor vliegende insecten. Duurzaam, effectief, decoratief en kant en klaar.

 • Gemaakt van 100% polypropyleen, voelt aan als pluche
 • Afmeting in deurmaat 220 x 90 cm
 • Eenvoudig in lengte aan te passen
 • In...

Wat kost een kattenstaart vliegengordijn gemiddeld?

Wil je een kattenstaart vliegengordijn zwart kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een kattenstaart vliegengordijn op maat. De gemiddelde aankoopprijs van een vliegengordijn kattenstaart is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €41,80.

Wat is een goede goedkope kattenstaart vliegengordijn zwart?

Nu je de gemiddelde prijs van een kattenstaart vliegengordijn weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een vliegengordijn kattenstaart gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €41,80 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte kattenstaart vliegengordijnen op Bol.com. Zo vinden we in de Royal Patio - Vliegengordijn - Kattenstaart- 90x210 cm - Beige de goedkoopste beste verkochte kattenstaart vliegengordijn.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte kattenstaart vliegengordijn op maat op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 kattenstaart vliegengordijnen is 4.11 sterren.

De kattenstaart vliegengordijn zwart met de beste reviews is de Royal Patio - Vliegengordijn - Kattenstaart- 90x210 cm - Beige. Bij de aanschaf van deze kattenstaart vliegengordijn ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Royal Patio - Vliegengordijn - Kattenstaart- 90x210 cm - Beige. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Gerelateerde Berichten