Kattenstaart vliegengordijn

Ben je op zoek naar een kattenstaart vliegengordijn? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste kattenstaart vliegengordijnen van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig de kattenstaart vliegengordijn zwart die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste vliegengordijn kattenstaart van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste kattenstaart vliegengordijnen van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede kattenstaart vliegengordijn op maat te pakken!

Livn deurgordijn Chenille kattenstaarten antraciet 90x220cm, Livn

41,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Met het Livn deurgordijn Chenille zet je de deur open, terwijl je vliegen en ander ongedierte buitenhoudt. Je maakt het kattenstaart vliegengordijn eenvoudig zelf op maat en loopt er gemakkelijk doorheen. Het gordijn is geschikt voor verschillende deurafmetingen.

...

Wicotex - Vliegengordijn - Chenille - Deurgordijn - Kattenstaart Zwart mix - Afmeting 90x220cm, Wicotex

★★★★★
42,50
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Kattenstaart gordijn chenille houd de insekten buiten de deur. Gemaakt van chenille polyester strengen bevestigd aan een kunststof bar.
Dit gordijn is makkelijk op uw kozijn te bevestigen doormiddel van de meegeleverde kunststof bar inclusief ophangoogjes. De strengen nemen bijna geen...

Vliegengordijn/deurgordijn kattenstaart grijs/wit 93x230cm, Jekra Vliegengordijnen

★★★★★
52,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

 • Frisse lucht binnen, insecten buiten!
 • Maakt nauwelijks geluid bij het doorlopen
 • Niet statisch
 • Kindvriendelijk
 • Huisdiervriendelijk
 • Eenvoudig te monteren
 • Geleverd in handige draagtas

Beschrijving

...

Kynast Kattenstaart Vliegengordijn - 90x200 cm - Grijs/Wit, Kynast

★★★★★
43,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Vliegengordijn met pluche strengen. Ook wel kattenstaarten genoemd.

 • Eenvoudige montage
 • Houdt vervelende insecten buiten
 • Afmeting: 90 x 200
 • Past op alle standaard deuren en kozijnen
 • Geschikt voor huis , caravan en boot.

Vliegengordijnenexpert - Kattenstaart - 100x230 cm - Zwart, Wicotex

★★★★★
48,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

✓ Aan te passen in hoogte en breedte
✓ Voorzien van 2 ophangoogjes
✓ 100% polypropyleen

Vliegengordijnenexpert - Kattenstaart - 90x220 cm - Groen, Vliegengordijnenexpert®

★★★★★
43,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dit Kattenstaart vliegengordijn is een prachtige goed werkende decoratie om alle vliegende insecten buiten de deur te houden. Is dit kant en klaar gordijn net iets te lang of te breed? Het Kattenstaart Groen is makkelijk door u zelf op maat te maken. Montage strip bijgeleverd voor op het...

Luxe Kattenstaart Vliegengordijn - 100 x 220cm - Zwart, D&L

★★★★★
48,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Vliegengordijn Kattenstaart - Top Kwaliteit & Duurzaamheid!

Bent U op zoek naar een Vliegengordijn? Dan vindt U bij denl.be zeker wat U zoekt. Wij bieden u een ruim assortiment van kwaliteitsvolle kattenstaart vliegengordijnen aan die eenvoudig kunnen worden...

Wicotex - Vliegengordijn - Chenille - Deurgordijn - Kattenstaart Beige mix - Afmeting 90x220cm, Wicotex

★★★★★
42,50
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Kattenstaart gordijn chenille houd de insekten buiten de deur. Gemaakt van chenille polyester strengen bevestigd aan een kunststof bar.
Dit gordijn is makkelijk op uw kozijn te bevestigen doormiddel van de meegeleverde kunststof bar inclusief ophangoogjes. De strengen nemen bijna geen...

Lesli - Kattenstaart vliegengordijn - Beige gemeleerd, Lesli

★★★★★
41,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dit Kattenstaart vliegengordijn is een prachtige goed werkende decoratie om alle vliegende insecten buiten de deur te houden. Is dit kant en klaar gordijn net iets te lang of te breed? Het Kattenstaart Beige gemeleerd is makkelijk door u zelf op maat te maken. Montage strip bijgeleverd voor...

Kattenstaart - Vliegengordijn - Horgordijn - 90cm x 220 cm - Wit/Grijs/Bruin, Merkloos

★★★★★
41,50
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Geen vliegen of andere insecten meer in de zomer dankzij deze kattenstaart vliegengordijnen. Ze houden de insecten buiten en laten frisse lucht binnen zonder lawaai (geritsel). De kattenstaart vliegengordijnen zijn gemaakt van 100% polypropyleen en beschikbaar in verschillende kleuren. De...

Wat kost een kattenstaart vliegengordijn gemiddeld?

Wil je een kattenstaart vliegengordijn zwart kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een kattenstaart vliegengordijn op maat. De gemiddelde aankoopprijs van een vliegengordijn kattenstaart is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €44,10.

Wat is een goede goedkope kattenstaart vliegengordijn zwart?

Nu je de gemiddelde prijs van een kattenstaart vliegengordijn weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een vliegengordijn kattenstaart gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €44,10 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte kattenstaart vliegengordijnen op Bol.com. Zo vinden we in de Kattenstaart - Vliegengordijn - Horgordijn - 90cm x 220 cm - Wit/Grijs/Bruin de goedkoopste beste verkochte kattenstaart vliegengordijn.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte kattenstaart vliegengordijn op maat op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 kattenstaart vliegengordijnen is 4.33 sterren.

De kattenstaart vliegengordijn zwart met de beste reviews is de Livn deurgordijn Chenille kattenstaarten antraciet 90x220cm. Bij de aanschaf van deze kattenstaart vliegengordijn ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Livn deurgordijn Chenille kattenstaarten antraciet 90x220cm. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Woonmooier.nl
Logo