Kattenstaart vliegengordijn

Ben je op zoek naar een kattenstaart vliegengordijn? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste kattenstaart vliegengordijnen van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig de kattenstaart vliegengordijn zwart die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste vliegengordijn kattenstaart van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste kattenstaart vliegengordijnen van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede kattenstaart vliegengordijn op maat te pakken!

Kynast Vliegengordijn - pluche - kattenstaart - 90 x 200 cm - Grijs - Wit, Kynast

★★★★★
41,10
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Vliegengordijn met pluche strengen. Ook wel kattenstaarten genoemd.

  • Eenvoudige montage
  • Houdt vervelende insecten buiten
  • Afmeting: 90 x 200
  • Past op alle standaard deuren en kozijnen
  • Geschikt voor huis , caravan en boot.
  • Verpakt in...

Luxe Kattenstaart Vliegengordijn - 90 x 220cm - Zwart, D&L

★★★★★
43,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Kattenstaart Vliegengordijn - 90 x 220cm - Zwart

Bent U op zoek naar een Vliegengordijn? Dan vindt U bij denl.be zeker wat U zoekt. DENL.BE biedt een ruim assortiment van kwaliteitsvolle kattenstaart vliegengordijnen aan die eenvoudig kunnen worden opgehangen,...

Wicotex - Vliegengordijn Kattenstaart - 240 x 100 cm - grijs, Wicotex

★★★★★
48,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Vliegengordijn kattenstaart 100 x 240 cm grijs uni Wicotex. De vliegengordijnen van Wicotex houden in de zomer vliegend ongedierte buiten en hebben bovendien een mooie uitstraling!

Kattenstaart vliegengordijn Kattenstaart Taupe, Vliegengordijnenexpert®

★★★★★
44,50
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dit Kattenstaart vliegengordijn is een prachtige goed werkende decoratie om alle vliegende insecten buiten de deur te houden. Is dit kant en klaar gordijn net iets te lang of te breed? Het Kattenstaart Taupe is makkelijk door u zelf op maat te maken. Montage strip bijgeleverd voor op het...

Sun-arts Kattenstaartgordijn 220 X 90 Cm Pluche Grijs, Sun Arts

★★★★★
47,40
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Sun-Arts kattenstaartgordijn
Houd je woning insectenvrij met dit tijdloze Sun-Arts kattenstaart vliegengordijn. Het gordijn is praktisch, decoratief en kant en klaar. De pluchen draden zijn flexibel, je loopt er met gemak doorheen. Zo blijven vervelende vliegen en muggen buiten, waar ze...

Wicotex-Vliegengordijn-kattenstaart-caravan-camper grijs 56x180cm, Wicotex

★★★★★
27,50
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Kattenstaart gordijn chenille houd de insekten buiten de caravandeur. Gemaakt van chenille polyester strengen bevestigd aan een kunststof bar.
Dit gordijn is makkelijk op uw kozijn te bevestigen doormiddel van de meegeleverde kunststof bar inclusief ophangoogjes. De strengen nemen bijna...

Kynast Garden - Vliegengordijn pluche kattenstaart - 90 x 200 cm - Grijs, Kynast Garden

★★★★★
41,10
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Vliegengordijn met de dikke pluche strengen , ook wel insectengordijn kattenstaarten genoemd.
* eenvoudige montage
* houdt vervelende insecten buiten
* afmeting: 90 x 200
* past op alle standaard deuren en kozijnen
* geschikt voor huis , caravan, en boot.

Vliegengordijn-kattenstaart- 90x220 cm zwart uni in doos, Wicotex

★★★★★
44,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

80-40D Kattenstaart 90x220 cm zwart uni in doos heeft de volgende eigenschappen:
Collectie: Kattenstaarten
Materiaalmix: 100% polypropyleen
Afmeting: 90x220cm

Kattenstaart Vliegengordijn - 90x220cm - Zwart/Wit, Merkloos

★★★★★
47,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Geen vliegen of andere insecten meer in de zomer dankzij dit kattenstaart vliegengordijn. Het gordijn houdt insecten buiten en laat frisse lucht binnen zonder lawaai of geritsel. De kattenstaart vliegengordijnen zijn gemaakt van 100% polypropyleen en beschikbaar in verschillende kleuren. De...

Wicotex-Vliegengordijn-chenille-kattenstaart zwart uni 90x220cm, Wicotex

★★★★★
44,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Kattenstaart gordijn chenille houd de insekten buiten de deur. Gemaakt van chenille polyester strengen bevestigd aan een kunststof bar.
Dit gordijn is makkelijk op uw kozijn te bevestigen doormiddel van de meegeleverde kunststof bar inclusief ophangoogjes. De strengen nemen bijna geen...

Wat kost een kattenstaart vliegengordijn gemiddeld?

Wil je een kattenstaart vliegengordijn zwart kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een kattenstaart vliegengordijn op maat. De gemiddelde aankoopprijs van een vliegengordijn kattenstaart is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €42,60.

Wat is een goede goedkope kattenstaart vliegengordijn zwart?

Nu je de gemiddelde prijs van een kattenstaart vliegengordijn weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een vliegengordijn kattenstaart gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €42,60 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte kattenstaart vliegengordijnen op Bol.com. Zo vinden we in de Wicotex-Vliegengordijn-kattenstaart-caravan-camper grijs 56x180cm de goedkoopste beste verkochte kattenstaart vliegengordijn.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte kattenstaart vliegengordijn op maat op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 kattenstaart vliegengordijnen is 4.1 sterren.

De kattenstaart vliegengordijn zwart met de beste reviews is de Wicotex-Vliegengordijn-kattenstaart-caravan-camper grijs 56x180cm. Bij de aanschaf van deze kattenstaart vliegengordijn ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Sun-arts Kattenstaartgordijn 220 X 90 Cm Pluche Grijs. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Woonmooier.nl
Logo