Jouw huis thuiswerk-klaar maken voor de wintermaanden

Nu thuiswerken bij veel bedrijven als de toekomst wordt gezien, zullen we veel meer tijd binnenshuis door gaan brengen. Veel mensen zullen onderhand de werkkamer een opfrisbeurt hebben gegeven, of misschien dat de ongeverfde muur waar je al anderhalf jaar tegenaan kijkt nu ook een keer is aangepakt. Echter, naast al deze visuele punten in huis zijn ook de praktische punten van belang. Zo wilt niemand met koude voeten zitten tijdens de wintermaanden, maar wil je door het thuiswerken ook geen torenhoge energierekening hebben. Hoe pak je dit het beste aan?

Pak het probleem aan bij de bron – de radiator

Naast dat je er natuurlijk voor kunt kiezen om gewoon een dikke sweater of warme sloffen te dragen tijdens de dagen dat je vanuit huis werkt, kun je er ook voor kiezen om het probleem gelijk bij de bron aan te pakken – de radiator. Maar hoe kan je dan precies zorgen voor warme voeten, zonder een onnodig hoog gasverbruik? 

Het antwoord is: een radiator ventilator. Door een ventilator te plaatsen op jouw radiator, zorgt deze er namelijk voor dat je zowel kunt besparen op gasverbruik, als tegelijkertijd een snellere opwarming kunt realiseren. Klinkt misschien als een vreemde combinatie, maar door een radiator ventilator krijgt de radiator een tot 20% hogere capaciteit waar tegelijkertijd bij een lagere temperatuur (minstens) evenveel warmte wordt afgegeven als bij een hogere temperatuur zonder ventilator. Win-win!

Upgrade jouw radiator met een radiator ventilator

Heb jij twee linkerhanden of wil je niet vanuit je ooghoek de hele dag tegen een groot en lomp gevaarte aankijken? Beiden geen probleem. Wanneer je ervoor kiest om een radiator ventilator te kopen is deze en zo gemonteerd en valt deze mooi weg tussen de platen middels magneten waardoor je hem niet terug zal zien. Daarnaast kun je er zelfs voor kiezen om hem onder de radiator te plaatsen, zonder dat dit invloed heeft op de werking. En is jouw interieur van top tot teen op elkaar afgestemd, dan behoort zelfs een zwarte radiator ventilator tot  een van de opties. Heb je niet alleen warme voeten, maar ook een perfect gestylde achtergrond tijdens een Zoom-meeting.

Klaar voor de koude dagen

Heb je er na het lezen van dit artikel al iets meer vertrouwen in dat je de wintermaanden gaat doorkomen thuis? Anders kun je natuurlijk ook altijd nog kiezen voor een grote beker chocomelk met slagroom, het dragen van je onesie (niet vergeten om je muts met beren oren af te doen tijdens een videocall) of gewoon extra hard te werken. Voor welke optie kies jij?

Woonmooier.nl
Logo