Je woont mooier met een kunststof dakkapel!

Een kunststof dakkapel op je woning kan met recht een meerwaarde genoemd worden. Niet alleen ziet het er mooi uit als toevoeging op het dak, je profiteert van nog veel meer voordelen. En die zetten we graag voor je op een rijtje!

Duurzame keuze

Je kunt niet alleen nu genieten van je nieuwe kunststof dakkapel, bij kunststof heb je ook nog eens de zekerheid dat je over vele jaren vanaf nu nog steeds kunt genieten van je dakkapel, want kunststof blijft mooi. Het is kleurvast en bestand tegen vocht, rot en alle weersomstandigheden. Schilderen is daardoor helemaal niet nodig. Af en toe schoonmaken met een sopje is meer dan voldoende om er jarenlang probleemloos warmpjes bij te zitten.

Uitstekende isolatie

Over warmpjes gesproken, kunststof isoleert uitstekend. Door de vele luchtkamers in het kozijnprofiel kan de hoge isolatiewaarde behaald worden. Je energierekening daalt, je CO2-uitstoot daalt en het wooncomfort in huis stijgt. Daar is het milieu ook bij gebaat! En door de stevigheid van het profiel hoef je niet bang te zijn voor tochten en kieren. Deze stevigheid zorgt er eveneens voor dat inbrekers het nakijken hebben.

Meer wooncomfort

Over wooncomfort gesproken, een kunststof dakkapel draagt niet alleen bij aan de isolatie. Je profiteert ook van meer daglicht binnen en een groter bruikbaar woonoppervlak. Door de dakkapel wordt het aantal beloopbare vierkante meters verhoogd, kun je ineens staan onder de schuine wand en kijk je heerlijk naar buiten. En doordat het aantal bruikbare vierkante meters vergroot wordt, stijgt ook de waarde van je woning. Een win-winsituatie dus!

Weinig rompslomp

Niet alleen het onderhoudsarme karakter zorgt voor weinig rompslomp, ook het feit dat een dakkapel vaak al binnen een dag geplaatst kan worden en dat dit in veel gevallen vergunningsvrij mag, zorgt voor weinig rompslomp. Dat scheelt tijd, geld en papierwerk. Ben je benieuwd of je een vergunning nodig hebt door de dakkapel en de locatie die je op het oog hebt? Doe dan gemakkelijk online de vergunningscheck en je weet het direct!

Veelzijdig materiaal

Het fijne aan kunststof is dat het in allerlei kleuren en looks verkrijgbaar is, waardoor er altijd eentje tussenzit die qua uitstraling bij je huis en je persoonlijke wensen aansluit. Houd je van traditioneel? Ga dan voor een houtlook met veel roedes. Ben jij meer team modern? Dan kies je de metaallook voor een industriële uitstraling.

Nu je meer weet over de voordelen van een kunststof dakkapel, ben je vast nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij jou thuis en naar de kosten van het plaatsen van een dakkapel. Vraag verschillende offertes aan om een weloverwogen keuze te kunnen maken!

Woonmooier.nl
Logo