Inbouw prullenbak 3 vakken

by Redactie
0 comment

Ben je op zoek naar een inbouw prullenbak met 3 vakken? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste inbouw prullenbakken met 3 vakken van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig de prullenbak 3 vakken inbouw die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste 3 vaks inbouw prullenbak van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste inbouw prullenbakken met 3 vakken van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede inbouw afvalemmer met 3 vakken te pakken!

Hailo Tandem - Inbouw Prullenbak - 2x 14 Liter Inhoud - 25,1 x 40 x 49 cm - Met 2 Compartimenten - Zwart, Hailo

★★★★★
70,45
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Ecoline Design uittrekbare afvalscheider heeft volledig uittrekbare schuiven waardoor de unit buiten het kastframe kan komen voor eenvoudig vullen en verwijderen van de binnenemmers. Het wordt klaar voor montage geleverd met alle benodigde componenten en kan snel worden geïnstalleerd met...

Wesco Inbouw Afvalbak 3 x 10 liter, Wesco

★★★★★
69,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Uittrekbare afvalbak met drie inzetstukken voor 3-voudige afvalscheiding. Restafval, organisch afval en papierafval of glas kunnen op deze praktische manier worden gescheiden. De uittrekbare afvalbak is bijzonder ruimtebesparend en kan met vier schroeven eenvoudig in de keukenonderkast worden...

Relaxdays inbouw prullenbak keuken - uitschuifbare vuilnissysteem - 3 vakken - grijs, Relaxdays

84,90
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De handige inbouw prullenbak staat in de keuken niet in de weg. Ruimtebesparend kan hij in een keukenkast, bijvoorbeeld onder de gootsteen, met het meegeleverde montagemateriaal geplaatst worden. Dankzij de uitschuifbare rails kan hij volledig eruit getrokken worden. De inbouw vuilbak scoort...

Wesco Inbouw Afvalbak 1 x 16 Liter, 2 x 7,5 Liter - Lichtgrijs - 31 l, Wesco

★★★★★
69,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Uittrekbare afvalbak met drie kunststof binnenbakken die uitstekend geschikt zijn voor drievoudige afvalscheiding. Daarin kunnen b.v. organisch afval, restafval en papierafval of flessen praktisch worden gescheiden. De uittrekbare afvalemmer is bijzonder ruimtebesparend en kan gemakkelijk met...

4cookz® Inbouw Prullenbak Afvalscheiding 26 cm - 3x 10 ltr - Grijs, 4cookz

★★★★★
84,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

4cookz® 30cm inbouw afvalscheidingsprullenbak – 3x 10 liter. Dit model is 30cm breed en past dus in alle keukenkastjes. De bakken kunnen volledig naar voren glijden, en zijn daardoor makkelijk te legen. Doordat er een compleet frame omheen gemaakt is, wringt het geleide systeem niet en is...

4cookz® Trio Inbouw Prullenbak Afvalscheiding 26 cm - 3x 10 liter - Wit, 4cookz

★★★★★
84,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

4cookz 30cm inbouw afvalscheidingsprullenbak – 3x 10 liter. Dit model is 30cm breed en past dus in alle keukenkastjes. Doordat de prullenbak via gelagerde geleiders loopt, rolt hij soepel open en dicht. Voorzien van softclose.

Kan vastgezet worden aan de bodem van het kastje met...

Wesco Bio Single Inbouw Prullenbak - 26 l - Grijs, Wesco

★★★★★
129,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Wesco inbouw prullenbak heeft een inhoud van totaal 26 liter en beschikt over een enkele bak. Met een inhoud van 26 liter is de prullenbak ideaal voor een huishouden met 1-2 personen. De prullenbak beschikt over een voluitrekbaar systeem wat afval weggooien makkelijk maakt.

...

4cookz® Trio Inbouw Prullenbak Afvalscheiding 40 liter - 34 cm Wit, 4cookz

89,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Drie vaks inbouw afvalscheidingsprullenbak – 2x 10 en 1x 20 liter voor 40cm inbouwbreedte of meer. Kleur wit.
3 prullenbakken in 1 maakt afvalscheiden makkelijk!
Heeft u ook zo’n hekel aan nare geurtjes uit de prullenbak of wilt u liever niet een grote losse prullenbak in de...

Hailo- inbouwafvalsysteem-Euro Cargo 56L - drie emmers 30 + 13 + 13- grijs, Hailo

269,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Dit handige inbouwsysteem van Hailo telt in totaal 56L met 3 binnenemmers dus ideaal voor het scheiden van afval. Twee binnenemmers van 13L waarvan één met deksel en één binnenemmer van 30L. De 30L emmer is ideaal voor PMD afval.
Het systeem is geschikt voor een kast van 60 cm met trek...

Wesco Trenta Inbouw Prullenbak - 3 x 10 l - Grijs, Wesco

★★★★★
109,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Wesco Afvalsysteem ,
Inhoud: 30 liter (3 x 10 liter) afvalemmer.
Inbouw vanaf kastbreedte 300 mm.
Afmetingen: 254mm breedte x 475mm diepte x 385mm hoogte.
Voluittrekbaar systeem.

Kenmerken

  • Kleur: Grijs
  • Is Product Available for Purchase with...

Wat kost een inbouw prullenbak met 3 vakken gemiddeld?

Wil je een prullenbak 3 vakken inbouw kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een inbouw afvalemmer met 3 vakken. De gemiddelde aankoopprijs van een 3 vaks inbouw prullenbak is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €105,60.

Wat is een goede goedkope prullenbak 3 vakken inbouw?

Nu je de gemiddelde prijs van een inbouw prullenbak met 3 vakken weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een 3 vaks inbouw prullenbak gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €105,60 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte inbouw prullenbakken met 3 vakken op Bol.com. Zo vinden we in de Wesco Trenta Inbouw Prullenbak - 3 x 10 l - Grijs de goedkoopste beste verkochte inbouw prullenbak met 3 vakken.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte inbouw afvalemmer met 3 vakken op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 inbouw prullenbakken met 3 vakken is 4.57 sterren.

De prullenbak 3 vakken inbouw met de beste reviews is de Relaxdays inbouw prullenbak keuken - uitschuifbare vuilnissysteem - 3 vakken - grijs. Bij de aanschaf van deze inbouw prullenbak met 3 vakken ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Relaxdays inbouw prullenbak keuken - uitschuifbare vuilnissysteem - 3 vakken - grijs. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Gerelateerde Berichten