22 keer de leukste houten toilet accessoires

We brengen gemiddeld best veel tijd door op het toilet. In dit artikel geven we je tip voor houten toilet accessoires. De houten wc accessoires geven sfeer in je toilet, iets waar je misschien niet direct aan denkt. Lees verder voor de leukste toilet accessoires van hout!

Toiletrolhouder

Laten we beginnen met dat wat we het meest nodig zijn op het toilet: het wc papier. Veelvoorkomend materiaal voor een toiletrolhouder is een combinatie van metaal en hout. Deze voorbeelden hieronder bijvoorbeeld.

Deze toiletrolhouder heeft zelfs een plankje waar jij je mobiel op kwijt kunt. Je zult niet de eerste zijn die zijn mobiel in de wc laat vallen..

Wc borstel houder

Hierboven gaven we al twee voorbeelden van een toiletrolhouder en wc borstel houder in één. Toch liever een losse houder voor de wc borstel?

De zitting

Ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk; de zitting. Ook de zitting kun je kopen in verschillende soorten en kleuren hout. Deze toiletbril is gemaakt van MDF.

Wandmeubel of wandplank

Stoer, een wandmeubel van hout. Verschillende soorten hout zorgen voor diverse mogelijkheden. Kies je voor grof recycled hout voor een landelijke woonstijl? Of robuust hout met metaal voor een industriële stijl?

Zeepdispenser of zeepbakje

Toch liever een blok zeep? Ook daar zijn houten zeepbakjes voor te vinden.

Je kunt ook hele sets vinden. Officieel voor de badkamer, maar uiteraard prima te gebruiken in het toilet!

Spiegel hout

Een houten spiegel maakt het geheel compleet. Spiegels zijn er ook in allerlei vormen, maten en kleuren. We geven enkele voorbeelden:

Andere accessoires

Natuurlijk zijn er nog veel meer houten accessoires te bedenken! Veel accessoires die je in de badkamer hebt, kun je ook prima in een toilet gebruiken. En wees verder vooral creatief. Ben je iemand die lang naar het toilet gaat? Schuw dan vooral niet om een tijdschrifthouder te plaatsen bijvoorbeeld. Hieronder kun je nog een aantal voorbeelden van andere accessoires vinden. Wat past bij jou, is natuurlijk mede afhankelijk van de ruimte die je in je toilet hebt:

Toiletmeubels

Het zijn natuurlijk geen accessoires; het toiletmeubel. Toch geven we ook een aantal tips voor houten toiletmeubels, om een goede impressie te krijgen van de mogelijkheden. Met houten toiletmeubels en houten toilet accessoires kun je namelijk verschillende woonstijlen creëren. Van klassiek tot modern en van industrieel tot landelijk.

P.S. : Op zoek naar nog meer inspiratie voor houten accessoires? In dit artikel geven we tips voor houten badkamer accessoires.

Woonmooier.nl
Logo