Meer sfeer in de badkamer met deze 15 houten badkamer accessoires

Sfeer in je badkamer met accessoires van hout. Je badkamer is misschien niet de eerste plek waar je aan denkt om sfeer te creëren. Toch is voor veel mensen de badkamer wel belangrijk. Met deze houten badkamer accessoires creëer je meer sfeer in je badkamer! Tips voor leuke badkameraccessoires van hout kun je in dit artikel vinden.

Lekker badderen

Heb je een bad? Geniet dan van een heerlijk verwenmomentje voor jezelf waarin je volledig kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Een bad tray kan je hierbij helpen. Dit houten badkameraccessoire staat namelijk niet alleen sfeervol, het is ook nog eens handig. Boekje, wijntje, kaarsje. Klaar!

Douche

Geen bad? Ook geen probleem! Ook van een lekkere warme douche kun je heerlijk ontspannen. Wat dacht je van deze badmat? Teakhout wordt steeds populairder voor gebruik in de badkamer. Deze badmat brengt sfeer (en in sommige gevallen veiligheid).

Spiegels

Een spiegel is wel één van de meest gebruikte objecten in de badkamer. Je hebt natuurlijk veel verschillende soorten spiegels: van groot tot klein, van rechthoekig tot rond en met verschillende kleuren en materialen. Een houten spiegel geeft een warme sfeer aan de badkamer.

Deze spiegel heeft een uniek design waardoor het een echte eyecatcher is.

Ga je voor groot en rechthoekig?

Of juist voor klein en rond?

Verlichting

Ook niet onmisbaar is de verlichting. Ook in verlichting zijn genoeg keuzes, zoals spotjes, een hanglamp, verlichting boven de spiegel et cetera.

Wat dacht je van deze wandlamp, die gecombineerd met het zwart een industriële stoere look uitstraalt?

Opbergruimte

Opbergruimte is een must in de badkamer. Wat dacht je van houten wandplanken of wandrekjes? Hierin is een geheel eigen stijl te creëren. Kies voor wanddragers met leer of staal voor een industriële look. Boomstam wanddragers of bamboe geven juist een landelijke look. Niet alleen zorgen wandplanken voor extra opbergruimte, deze houten badkamer accessoires geven ook nog een sfeer. En niet te vergeten, je kunt hierdoor ook nog eens extra sfeer creëren. Wat dacht je van een mooie grote geurkaars op je stoere wandplank?

Andere houten accessoires voor de badkamer

Er zijn nog tal van andere houten accessoires voor de badkamer te bedenken. Bijvoorbeeld een houten zeepbakje of houten zeeppomp, een wasmand van teakhout of bamboe of een teaken hutkoffer om je handdoeken in te bewaren. Ook leuk: een houten handdoekenrek. Wil je een DIY project starten? Knap dan een oude houten schilder trap op en gebruik deze als opbergruimte.

Meubels

Het zijn weliswaar geen accessoires, maar het past wel goed bij de andere houten accessoires: houten meubelen. Volledig afhankelijk van de stijl van je interieur kies je de houten meubelen die bij jouw stijl passen. Enkele tips:

Combineer het hout met zwart en/of stijl voor een industriële look, zoals dit wandmeubel:

Past een landelijke stijl beter bij de rest van jouw woning? Wat dacht je dan van een wastafelblad van boomstam? Dit wastafelblad past trouwens ook goed bij een industrieel interieur!

Toch liever een modern interieur? Bij een modern interieur past MDF en eikenhout goed. Wat dacht je van dit badkamermeubel?

Woonmooier.nl
Logo