Hoe je mooie herinneringen toch dagelijks kunt zien

Iedereen maakt mooie foto’s van speciale momenten. Deze foto’s zijn herinneringen die je, door die foto op canvas te laten drukken, veel vaker kunt herbeleven. Door de foto’s op je muur te hangen zul je nog vaker terug denken aan die mooie momenten. De canvasdoeken zijn in verschillende maten te bestellen. Wanneer je een echte blikvanger van jouw speciale momenten wilt maken kun je meerdere foto’s op canvas laten drukken en deze bij elkaar op de muur hangen als een soort collage. Zo hoef je geen fotoboek te pakken om je foto’s te bekijken. Maar je kunt ook één heel speciaal moment uitvergroten en dat, gedrukt op canvas, op een opvallende plaats neerhangen. Zo hou je de mooiste herinneringen levend en kun je er nog jaren van genieten. 

Verschillende soorten canvas

Er wordt gesproken van foto’s op linnen of op canvas. Een linnen doek wordt gemaakt uit vlas, terwijl het moderne canvas doek wordt gemaakt uit katoen met polyester. Linnen en het ‘oude’ canvas zijn niet geschikt op te printen. Het moderne canvas doek wordt voorzien van een coating, waardoor het geschikt is om op te printen en hierdoor blijft ook de inkt langer houdbaar. Als je jouw foto op canvas laat afdrukken kun je dat laten doen op door onszelf ontwikkeld standaard canvas. Dit canvas heeft een mooie diepe kleurweergave, is waterbestendig en krasvast. Het doek kan dus zowel binnen als buiten worden opgehangen. Je kunt ook kiezen voor mat canvas. Je krijgt dan een prachtig matte weergave van je foto, maar deze is wel kwetsbaarder en alleen voor binnen. Mat canvas kan niet in vochtige ruimtes worden gehangen.

Meerdere manieren om je mooiste herinneringen vaker te bekijken

Er zijn meerdere manieren om je mooiste herinneringen vaker te bekijken, zo kun je in plaats van je foto’s op canvas af te drukken, ook je foto’s of afbeeldingen laten printen op een shape. Shapes zijn lichtgewicht kunststof plaatjes van geschuimd PVC. Deze shapes zijn krasvast en blijven hun mooie kleuren behouden. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, small, medium en large en in drie verschillende vormen; rond, vierkant en hexagon ofwel zeshoekig. Met deze shapes kun je eenvoudig hele leuke collages maken, zeker met de hexagon foto. Naast het feit dat je een unieke fotowand maakt met deze shapes, zijn er meerdere voordelen, want

·  Je plakt deze shapes op de muur en daarom hoeft je nooit meer een gat te boren in een muur.

·  Je kunt ze op elke muur plakken, ook op behang of grove muren.

·  De shapes worden geleverd met een gratis magnetisch ophangsysteem én een afstandhouder om de afstand tussen de shapes te bepalen.

Woonmooier.nl
Logo