Hoe decoratie écht het verschil maakt

Soms mag het al eens wat meer zijn… En al zeker als het op je interieur aankomt. Want hoe je het ook draait of keert, jouw huis of appartement is niet enkel een materieel goed om je onderdak te bieden. Het is een thuis, waar je je goed moet voelen in elke kamer. We hebben goed nieuws: met enkele kleine decoratie spulletjes kan je elke kamer volledig transformeren! De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij helpen je alvast op weg.

Gezellige woonkamer

In deze kamer breng je ongetwijfeld de meeste tijd door. Des te belangrijk dus om het er zeker naar je zin te hebben. Een kale zetel maak je gezellig met enkele kussens en een zachte plaid, waar je tijdens een filmavond of op een gure winteravond met veel plezier onder kruipt. Is jouw woonkamer niet erg groot? Ga dan zeker voor een grote spiegel! Die maakt de kamer in een handomdraai heel wat ruimer. En om het af te maken kies je jouw favoriete sfeerverlichting. Geel licht is warmer en zorgt voor een aangenamere sfeer dan koel, wit licht. Vervang dus je grote, algemene verlichting door enkele staande lampen of kleinere lampjes in elke hoek van de kamer. En misschien kan je zelfs een dimmer installeren? Gezelligheid troef!

Rustgevende slaapkamer

In de slaapkamer laad je vaak je figuurlijke batterijen op. Van cruciaal belang dus om in deze kamer volledig tot rust te kunnen komen. Zet je een comfortabele stoel in je slaapkamer, dan kun je voor het slapengaan nog even lezen, naar muziek luisteren of mediteren. Met een kussentje maak je dit hoekje extra rustgevend. Wat leuke kamerplanten zorgen niet alleen voor een groene toets, maar ook nog voor extra zuurstof in je kamer. En omdat op tijd gaan slapen (en opstaan) er natuurlijk ook bij hoort, kies je voor een stijlvolle wekker. Liefst eentje die je rustig wakker maakt… Zo heb je je gsm niet nodig, en start je de dag positief!

Praktische badkamer

Wat structuur in de badkamer zorgt voor een vlotte ochtend- en avondroutine. Door jouw badkameraccessoires allemaal in dezelfde kleur of materiaal te kiezen, heb je niet alleen een mooie maar ook een ordelijke badkamer. Je kunt kiezen voor een pastelkleurtje zoals lichtroze en goudtinten of olijfgroen als je een luxueuze uitstraling wilt. Of ga met hout voor een duurzame look. Denk bijvoorbeeld aan een mooie bamboe wandplank voor al je gezichtsproducten, een handig houten rekje voor de handdoeken en een rustieke badplank voor hét ultieme verwenmoment.

En het goede nieuws? Je hoeft helemaal geen fortuinen uit te geven om elke kamer op te fleuren. Win-win!

Woonmooier.nl
Logo