Een relaxhoekje in de slaapkamer: 3 tips

Als jij in je slaapkamer een fijn relaxhoekje wilt creëren dan kun je dat heel goed doen met behulp van stijlvolle raamdecoratie. Spelen met de lichtval en licht en donker maakt een slaapkamer sfeervol en bij uitstek een plaats om niet alleen te slapen, maar ook te relaxen. En waarom ook niet? Je bed staat er al, dus je kunt er ook gewoon even tot rust komen. Boekje erbij, muziek aan, misschien een kaarsje aansteken: lekker tot rust komen. Als jij van je slaapkamer ook graag een relaxhoek wilt maken hebben wij op het gebied van raamdecoratie drie tips voor je.

1. Rolgordijnen, maar dan anders

Als je denkt aan rolgordijnen is een sfeervolle relaxhoek wellicht niet gelijk je eerste gedachte. Maar denk niet aan die ouderwetse rolgordijnen. Je kunt tegenwoordig stijlvolle en smaakvolle rolgordijnen vinden. Kijk maar eens bij Inhuis Plaza, zij hebben een breed assortiment rolgordijnen met allerlei stijlen. Je kunt hiermee goed de zon buiten de slaapkamer houden en de invoer van licht beperken. En qua uiterlijk is het heerlijk rustig. Mocht je nu liever iets spannenders willen, kijk dan vooral even naar de vouwgordijnen. Dit is een soort rolgordijnen met een minder strakke uitstraling.

2. Houten jaloezieën

Een van de populairste trends van het moment is het gebruik van houten jaloezieën. Door het gebruik van hout verenig je het nuttige van jaloezieën met het sfeervolle van het hout. En met de uiteenlopende keuzes van formaat, houtsoort en kleur weet je zeker dat je zult slagen bij Inhuis Plaza voor jouw slaapkamer. Alle gebruikte houtsoorten zijn FSC-gekeurd en dus duurzaam. Je kunt dus gerust slapen onder invloed van deze raamdecoratie. Voor een uitgebreid aanbod van deze houten jaloezieën en andere raamdecoratie verwijzen we je graag naar Inhuis Plaza.

3. Laat je goed helpen

Het overzicht bewaren in een werkveld dat zo uitgebreid is als raamdecoratie is soms moeilijk. Er is zo enorm veel te kiezen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig kunnen de experts van Inhuis Plaza je hier goed bij helpen. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze samen met jou kijken naar de beste raamdecoratie voor jouw slaapkamer. En ze kunnen het ook nog eens professioneel monteren. Zo hoef je zelf niet te gaan klussen, tenzij je dat liever zelf doet, natuurlijk. Je kunt in ieder geval toewerken naar een heerlijk relaxte slaapkamer met de raamdecoratie van jouw keuze.

Woonmooier.nl
Logo