Brabantia prullenbak aanbieding

Ben jij op zoek naar een goedkope Brabantia prullenbak? Dan ben je op Woonmooier.nl aan het juiste adres. Wij hebben de juiste Brabantia prullenbak aanbieding namelijk alvast voor jou gevonden. Wij hebben een handige functie ontwikkeld waarmee we elke nacht op zoek gaan naar alle Brabantia prullenbak aanbiedingen die online te vinden zijn. Die hebben we vervolgens per webshop bij elkaar gezet. Zo vergelijk jij dus alle Brabantia prullenbak aanbiedingen en vind je de beste aanbieding van het moment!

Wat is de beste Brabantia prullenbak aanbieding van het moment?
De beste aanbieding van het moment is er voor de Brabantia Bo Prullenbak - 3 x 11 liter - Afvalscheiding - Matt Steel Fingerprint Proof. Deze Brabantia prullenbak is tijdelijk in prijs verlaagd naar €107,40 waarmee je 40% korting hebt. Je bespaart met deze Brabantia prullenbak aanbieding dus maar liefst €71,60. De Brabantia Bo Prullenbak - 3 x 11 liter - Afvalscheiding - Matt Steel Fingerprint Proof wordt bij Bol.com verkocht en beoordeeld met een gemiddelde cijfer van 4 uit 5 en is één van de best verkochte modellen van 2024.

Wat is de goedkoopste Brabantia prullenbak die in de aanbieding is?
De goedkoopste Brabantia prullenbak van het moment is de Brabantia NewIcon Prullenbak - 30 liter - Matt Black. Deze Brabantia prullenbak is voor €63,00 te vinden bij Bol.com . Wees op tijd want de actie voor deze Brabantia prullenbak loopt binnenkort af!

Dit zijn alle Brabantia prullenbak aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Wat is de gemiddelde prijs van een Brabantia prullenbak?
Zonder korting betaal je gemiddeld €161,77 voor een Brabantia prullenbak. Gelukkig zijn er online regelmatig goede Brabantia prullenbak aanbiedingen te vinden. Hierdoor zal de aankoopprijs altijd een stuk lager zijn dan wanneer je een Brabantia prullenbak niet in de sale koopt. Zo zijn er momenteel minimaal 3 aanbiedingen met een gemiddelde korting van €31,33. Bij een Brabantia prullenbak die in de aanbieding is, ben je met een gemiddelde aankoopprijs van €140,67 dus een stuk goedkoper uit.

Hoe hebben jullie deze lijst samengesteld?
Wij tracken elke nacht het volledige aanbod Brabantia prullenbakken van zoveel mogelijk webshops. Zo houden wij ook alle prijzen goed in de gaten. Wanneer er Brabantia prullenbakken zijn afgeprijsd worden ze automatisch aan dit overzicht toegevoegd.

Wat is Brabantia?

Brabantia is een Nederlands bedrijf wat sinds 1919 bestaat. Brabantia focust zich op vier verschillende productgroepen: wassen en strijken, badkamer en toilet, afval verzamelen en keuken en koken. Het merk is populair (ook internationaal) vanwege de duurzame, betrouwbare en mooie producten. ‘Designed for living’ is de visie van Brabantia, wat te zien is in de producten die huishoudelijke taken leuker maken.

Naast duurzame producten van een hoge kwaliteit (die dus bijdragen aan milieuvriendelijk leven), zet Brabantia zich ook in voor verschillende goede doelen die zich richten op milieu. Brabantia heeft bijvoorbeeld ook voorraadbussen waarbij het deksel ook als maatbeker dient, zodat je voedselverspilling kunt tegengaan. Met elke verkoop van deze voorraadbussen wordt een deel afgestaan aan ‘The Hunger Project’.

Brabantia is één van de grootste aanbieders van prullenbakken in Nederland. Brabantia heeft inmiddels zijn 100e verjaardag gevierd en produceert al 70 jaar lang verschillende soorten prullenbakken.

Waarom kiezen voor een Brabantia prullenbak?

Er zijn vele soorten en merken prullenbakken. Het kan dan ook een lastige opgave zijn om de juiste prullenbak voor te vinden. Brabantia is niet voor niets een bekende naam. Hieronder zullen we enkele redenen geven om te kiezen voor een Brabantia prullenbak.

 1. Groot assortiment

Het assortiment van Brabantia is zeer ruim. Niet alleen zijn er verschillende formaten (zoals de Brabantia prullenbak van 60 liter) beschikbaar, er zijn ook verschillende soorten en verschillende designs mogelijk. Welke prullenbak je ook zoekt, je kunt het bij Brabantia vinden.

 • Milieubewust:
  • Afval scheiden

Brabantia heeft verschillende soorten prullenbakken met meerdere compartimenten (of binnenemmers) waardoor je gemakkelijk en snel je afval kunt scheiden. Wil je liever één grote prullenbak? Het is slim om wel je GFT-afval zo veel mogelijk direct weg te gooien. GFT-afval is de grootste boosdoener voor vieze luchtjes en insecten zoals fruitvliegjes. Brabantia heeft ook hier speciale prullenbakjes voor.

 • Cradle-to-Cradle certificaat

Dit certificaat laat zien dat alle materialen waaruit het product bestaat na gebruik ook weer inzetbaar zijn voor een ander product. Brabantia heeft voor 90 procent van alle producten een Cradle-to-Cradle certificaat.

 • Veilige materialen
  • Gebruik van gerecycled materiaal
 • Hoge kwaliteit

De producten van Brabantia zijn allemaal van een hoge kwaliteit, die de duurzaamheid en het gebruiksgemak bevorderen.

 • Goede doelen

Voor de prullenbakken geldt dit dan weer net niet, maar Brabantia zet zich in voor goede doelen, zoals het schoonmaken van de oceaan. Bij bepaalde producten wordt een boom geplant of een donatie gedaan namens Brabantia.

Soorten Brabantia prullenbakken

Afvalbak

Een afvalbak is een kleine en compacte prullenbak. Ze zijn vaak zo klein dat ze in de gemiddelde vaatwasser passen. Dit type prullenbak wordt vaak gebruikt als GFT-bakje voor op het aanrecht.

Pedaalemmer

Een pedaalemmer kun je openen door met je voet op het pedaal te stappen. Vervolgens opent de deksel. Zodra je je voet van het pedaal afhaalt, sluit het deksel weer. Het voordeel hiervan is dat de prullenbak hygiënisch is, omdat je het deksel niet hoeft aan te raken. Pedaalemmers zijn er in verschillende maten, designs en vormen. Eigenlijk is elke prullenbak met een voetpedaal een pedaalemmer. Het voordeel van de Brabantia pedaalemmers is dat ze een bepaalde scharnierconstructie hebben waardoor het deksel langzaam en geluidloos dichtgaat. Bijvoorbeeld de Brabantia pedaalemmers van 30 liter.

Papierprullenbak

Een papierprullenbak of papierbak is een open, niet al te grote prullenbak. Je ziet dit type veel op kantoor en in hotels.

Inbouwprullenbak

De inbouwprullenbak plaats je in de kast, zodat de prullenbak altijd uit het zicht is. Je ziet dit type prullenbak veel in de keukenkastjes onder de gootsteen. Afhankelijk van het type inbouwemmer kun je kiezen voor een inbouwemmer waarvan het deksel zelf opent of niet, de grootte (10 liter of 15 liter) en de hoeveelheid compartimenten zoals de duo afvalbak, beschikbaar in 2 x 12 of 2 x 16 liter.

Touch prullenbak

Bij dit type prullenbak opent het deksel met een kleine aanraking. In dit type zijn verschillende maten, hoeveelheden vakken en designs te verkrijgen.

Push Bin

Een Push Bin prullenbak heeft een hoog (rond gevormd) deksel waar een klep in zit. Deze klep druk je in/duw je naar binnen als je afval wilt weggooien. Hiervoor moet je de klep ingedrukt houden. De klep veert terug wanneer je de klep los zult laten. Het voordeel hiervan is dat het geurtjes tegenhoudt en het afval niet zichtbaar is. Dit type prullenbak is verkrijgbaar in grotere formaten, zoals 60 liter. Daarmee is deze prullenbak geschikt als je snel en veel afval weg wilt gooien. Je ziet dit type bijvoorbeeld ook terug in horecagelegenheden zoals snackbars.

Flame Guard

Dit type prullenbak heeft een vlamdover. Indien er een vlam in de prullenbak ontstaat, wordt de zuurstoftoevoer meteen afgesloten.

Muurprullenbak

Er zijn ook prullenbakken die je aan de wand kunt bevestigen. Een voorbeeld hiervan is de Brabantia Slide Bin.

Hier let je op als je een Brabantia prullenbak gaat kopen

Naast het soort prullenbak zijn er natuurlijk meerdere factoren waar je op kunt letten. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Design (niet alleen de vorm, maar ook de kleur. Een Brabantia prullenbak zwart of een Brabantia prullenbak wit is mooi, maar is ook verkrijgbaar in
 • Formaat en inhoud
 • Beschikbare ruimte
 • Functie (in welke ruimte en met welk doel wordt de prullenbak gebruikt?)
 • Gebruikte materiaal
 • Prijs (maar bekijk vooral de Brabantia prullenbak aanbieding)
 • Geruisloze sluiting
 • Fingerprint Proof Coating

Wil je meer weten over waar je op kunt letten als je een prullenbak gaat aanschaffen, bekijk dan eens dit artikel, over sensorprullenbakken. Wil je meer weten over prullenbakken met vakken voor recycling, kijk dan eens bij dit artikel. Liever meer merken bekijken dan Brabantia? In dit artikel kun je de beste prullenbak aanbiedingen vinden van verschillende merken.

Beste Brabantia prullenbakken

De Touch Bin en de Bo Touch Bin zijn populaire prullenbakken van Brabantia. De Bo Touch Bin is niet alleen praktisch dankzij de keuze tussen twee of drie binnenemmers, maar heeft ook nog eens een mooi design. De beste Brabantia Bo Touch Bin aanbieding kun je hier vinden.

Woonmooier.nl
Logo