Brabantia prullenbak 60 liter aanbieding

Ben jij op zoek naar een goedkope Brabantia prullenbak 60 liter? Dan ben je op Woonmooier.nl aan het juiste adres. Wij hebben de juiste Brabantia prullenbak 60 liter aanbieding namelijk alvast voor jou gevonden. Wij hebben een handige functie ontwikkeld waarmee we elke nacht op zoek gaan naar alle Brabantia prullenbak 60 liter aanbiedingen die online te vinden zijn. Die hebben we vervolgens per webshop bij elkaar gezet. Zo vergelijk jij dus alle Brabantia prullenbak 60 liter aanbiedingen en vind je de beste aanbieding van het moment!

Dit zijn alle Brabantia prullenbak 60 liter aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Hoe hebben jullie deze lijst samengesteld?
Wij tracken elke nacht het volledige aanbod Brabantia prullenbak met een inhoud van 60 liter van zoveel mogelijk webshops. Zo houden wij ook alle prijzen goed in de gaten. Wanneer er Brabantia prullenbakken van 60 liter zijn afgeprijsd worden ze automatisch aan dit overzicht toegevoegd.

Brabantia 60 liter prullenbak

Gemiddeld gezien wordt aangegeven dat een prullenbak met een inhoud van 60 liter geschikt is voor een huishouden van 4 of meer personen. Bij een huishouden van 4 of meer personen wordt namelijk uitgegaan van een prullenbak met een inhoud van 50 tot 75 liter.

Verschillende soorten

Voor een Brabantia prullenbak met 60 liter inhoud kun je kiezen voor deze verschillende soorten en varianten:

Brabantia touch

Bij dit type prullenbak opent het deksel met een kleine aanraking.

 • Touch Bin 60 liter

De Touch Bin heeft één binnenemmer van 60 liter. De prullenbak is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren zoals Mineral Moonlight Black of Soft Beige. Naast het soft-touch systeem heeft de prullenbak een beschermrand. Dankzij de handgrepen is de prullenbak gemakkelijk te verplaatsen. De Touch Bin heeft een hoog, rond model.

 • Bo Touch bin
  • 60 liter

Deze Bo Touch Bin heeft één binnenemmer. Deze prullenbak is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren, zoals Matt Black.

 • 2 x 30 liter

Deze prullenbak heeft twee binnenemmers, elk met een inhoud van 30 liter. Verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren, zoals Platinum. Indien gewenst is de Bo Touch Bin van 2 x 30 liter ook te verkrijgen met Fingerprint Proof coating, zodat je geen last hebt van vingerafdrukken.

De Bo Touch Bin heeft in tegenstelling tot de gewone Touch Bin een rechthoekig/vierkant model.

** De Bo Touch Bin is ook verkrijgbaar in kleinere maten, zoals een Bo Touch Bin met twee binnenemmers met een inhoud van 11 en 23 liter (34 liter totaal) of zelfs drie binnenemmers met elk een inhoud van 11 liter (33 liter in totaal). De beste Brabantia Bo Touch Bin aanbieding is hier te vinden.

 • Bo Touch Bin Hi
  • 2 x 30 liter

Deze variant met twee binnenemmers is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren zoals Mineral Concrete Grey of Matt Black. Indien gewenst is deze ook te verkrijgen met een Fingerprint Proof coating.

 • 60 liter

De Bo Touch Bin Hi met één binnenemmer van 60 liter is net als de 2x 30 liter te verkrijgen in vier verschillende kleuren, indien gewenst met Fingerprint Proof coating.  

De Bo Touch Bin Hi heeft net als de gewone Bo Touch Bin een vierkant/rechthoekig model. Het verschil is het design. De Bo Touch Bin Hi heeft hoge pootjes. Hierdoor kun je gemakkelijker onder de prullenbak schoonmaken (en de prullenbak zelf). Daarnaast geeft het een modern design.

Brabantia pedaalemmers 60 liter

Een pedaalemmer kun je openen door met je voet op het pedaal te stappen. Vervolgens opent de deksel. Zodra je je voet van het pedaal afhaalt, sluit het deksel weer. Het voordeel hiervan is dat de prullenbak hygiënisch is, omdat je het deksel niet hoeft aan te raken. Eigenlijk is elke prullenbak met een voetpedaal een pedaalemmer. Het voordeel van de Brabantia pedaalemmers is dat ze een bepaalde scharnierconstructie hebben waardoor het deksel langzaam en geluidloos dichtgaat.

 • Bo pedaalemmer
  • 60 liter

Deze pedaalemmer met één binnenemmer is verkrijgbaar in 6 kleuren, met Fingerprint Proof coating.

 • 2 x 30 liter

Deze pedaalemmer met twee binnenemmers is ook verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, zoals Passion Red. Eventueel ook te verkrijgen met Fingerprint Proof coating.

Push Bin

Een Push Bin prullenbak heeft een deksel waar een klep in zit. Deze klep druk je in/duw je naar binnen als je afval wilt weggooien. Hiervoor moet je de klep ingedrukt houden. De klep veert terug wanneer je de klep los zult laten. Het voordeel hiervan is dat het geurtjes tegenhoudt en het afval niet zichtbaar is. Dit type prullenbak is verkrijgbaar in grotere formaten, zoals 60 liter. Daarmee is deze prullenbak geschikt als je snel en veel afval weg wilt gooien. Je ziet dit type bijvoorbeeld ook terug in horecagelegenheden zoals snackbars.

 • Push Bin 60 liter

De Push Bin 60 liter heeft één binnenemmer en is verkrijgbaar in Matt Steel of Briljant Steel.

Overige Brabantia 60 liter prullenbak

 • Big Bin

De Big Bin is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, met Fingerprint Proof coating. De Big Bin heeft een deksel met handgreep wat je op moet tillen op te openen. Met de twee handgrepen verplaats je de prullenbak eenvoudig.

Meer weten over de Brabantia prullenbakken? Een volledig overzicht van alle Brabantia prullenbak aanbiedingen kun je hier vinden. Je kunt daar natuurlijk de beste Brabantia prullenbak aanbieding voor jou vinden. Je kunt hier ook meer informatie vinden over Brabantia zelf en tips waar je op kunt letten als je een nieuwe prullenbak gaat kopen. De beste Brabantia pedaalemmers van 30 liter en de beste Brabantia prullenbak 30 liter aanbieding kun je op deze pagina vinden.

Woonmooier.nl
Logo