Brabantia prullenbak 30 liter aanbieding

Ben jij op zoek naar een goedkope Brabantia prullenbak van 30 liter? Dan ben je op Woonmooier.nl aan het juiste adres. Wij hebben de juiste Brabantia prullenbak 30 liter aanbieding namelijk alvast voor jou gevonden. Wij hebben een handige functie ontwikkeld waarmee we elke nacht op zoek gaan naar alle Brabantia prullenbak 30 liter aanbiedingen die online te vinden zijn. Die hebben we vervolgens per webshop bij elkaar gezet. Zo vergelijk jij dus alle Brabantia prullenbak 30 liter aanbiedingen en vind je de beste aanbieding van het moment!

Dit zijn alle Brabantia prullenbak 30 liter aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Hoe hebben jullie deze lijst samengesteld?
Wij tracken elke nacht het volledige aanbod Brabantia 30 liter prullenbakken van zoveel mogelijk webshops. Zo houden wij ook alle prijzen goed in de gaten. Wanneer er Brabantia prullenbakken van 30 liter zijn afgeprijsd worden ze automatisch aan dit overzicht toegevoegd.

Brabantia prullenbakken  

Brabantia heeft verschillende soorten prullenbakken met een inhoud van 30 liter. Al deze typen hebben één binnenemmer. Wil je graag meerdere binnenemmers, dan kun je kiezen voor een iets groter formaat. De Bo Touch Bin heeft bijvoorbeeld de keuze uit twee binnenemmers met een inhoud van 11 en 23 liter (34 liter totaal) of zelfs drie binnenemmers met elk een inhoud van 11 liter (33 liter in totaal). Het voordeel van meerdere binnenemmers is dat je direct afval kunt scheiden. De beste Brabantia Bo Touch Bin aanbieding is hier te vinden.

Nog een maatje groter? Kies dan voor een Brabantia prullenbak van 60 liter, de beste Brabantia prullenbak 60 liter aanbieding kun je hier vinden.

Ook zijn er natuurlijk mogelijkheden om te kiezen voor een maatje kleiner dan 30 liter. Voorbeelden hiervan zijn de Sort & Go afvalemmer van 25 liter of de Sort & Go inbouwemmer van 2 keer 12 liter zodat je gemakkelijk afval kunt scheiden.

Brabantia 30 liter prullenbak

Voor de juiste hoeveelheid inhoud van een prullenbak worden een aantal gemiddelden genomen. Zo is een prullenbak met een inhoud van 30 liter (10 tot 30 liter) geschikt voor kantoor of slaapkamer. Ook is het mogelijk om de prullenbak te gebruiken in de keuken, maar dit is afhankelijk van de gezinssamenstelling. Gemiddeld gezien wordt aangegeven dat een prullenbak met een inhoud van 15 tot 30 liter geschikt is voor een éénpersoonshuishouden. Een prullenbak van 30 tot 50 liter is geschikt voor een huishouden van 2 à 3 personen. Deze gemiddelden zijn gebaseerd op het gebruik voor de keuken. Een Brabantia prullenbak met een inhoud van 30 liter is dus geschikt voor een huishouden van één tot drie personen, afhankelijk van het gebruik.

Verschillende soorten

Voor een Brabantia prullenbak met 30 liter inhoud kun je kiezen voor deze verschillende soorten prullenbakken:

Brabantia pedaalemmers 30 liter

  • Newclon pedaalemmer

Deze pedaalemmer is beschikbaar in 12 verschillende kleuren zoals Soft Beige en Matt Black.

** Een pedaalemmer kun je openen door met je voet op het pedaal te stappen. Vervolgens opent de deksel. Zodra je je voet van het pedaal afhaalt, sluit het deksel weer. Het voordeel hiervan is dat de prullenbak hygiënisch is, omdat je het deksel niet hoeft aan te raken. Eigenlijk is elke prullenbak met een voetpedaal een pedaalemmer. Het voordeel van de Brabantia pedaalemmers is dat ze een bepaalde scharnierconstructie hebben waardoor het deksel langzaam en geluidloos dichtgaat.

  • Flatback+ pedaalemmer

Deze pedaalemmer is beschikbaar in 4 verschillende kleuren zoals White.

** De Flatback+ pedaalemmer werkt net als een gewone pedaalemmer. Het verschil is dat dankzij het slimme design het deksel de muur niet raakt bij het openen. De pedaalemmer heeft daarnaast een stoffen draaglus zodat je de prullenbak gemakkelijk kunt verplaatsen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor Fingerprint Proof, zodat je geen last hebt van vingerafdrukken op de prullenbak.

Brabantia touch

  • Touch Bin New

Deze touch prullenbak is beschikbaar in 11 verschillende kleuren zoals Mineral Moonlight Black en Dreamy Blue.

** Bij dit type prullenbak opent het deksel met een kleine aanraking.

Overige Brabantia 30 liter prullenbakken

  • Flame Guard prullenbak

Er zijn twee verschillende kleuren mogelijk: Matt Steel en Brilliant Steel.

**  Dit type prullenbak heeft een vlamdover. Indien er een vlam in de prullenbak ontstaat, wordt de zuurstoftoevoer meteen afgesloten.

Meer weten over de Brabantia prullenbakken? Een volledig overzicht van alle Brabantia prullenbak aanbiedingen kun je hier vinden. Je kunt daar natuurlijk de beste Brabantia prullenbak aanbieding voor jou vinden. Je kunt hier ook meer informatie vinden over Brabantia zelf en tips waar je op kunt letten als je een nieuwe prullenbak gaat kopen.

Woonmooier.nl
Logo