Brabantia Bo Touch Bin aanbieding

Ben jij op zoek naar een goedkope Brabantia Bo Touch Bin? Dan ben je op Woonmooier.nl aan het juiste adres. Wij hebben de juiste Brabantia Bo Touch Bin aanbieding namelijk alvast voor jou gevonden. Wij hebben een handige functie ontwikkeld waarmee we elke nacht op zoek gaan naar alle Brabantia Bo Touch Bin aanbiedingen die online te vinden zijn. Die hebben we vervolgens per webshop bij elkaar gezet. Zo vergelijk jij dus alle Brabantia Bo Touch Bin aanbiedingen en vind je de beste aanbieding van het moment!

Dit zijn alle Brabantia Bo Touch Bin aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Hoe hebben jullie deze lijst samengesteld?
Wij tracken elke nacht het volledige aanbod Brabantia Bo Touch Bin prullenbakken van zoveel mogelijk webshops. Zo houden wij ook alle prijzen goed in de gaten. Wanneer er Brabantia Bo Touch Bin prullenbakken zijn afgeprijsd worden ze automatisch aan dit overzicht toegevoegd.

Dit is de Brabantia Bo Touch Bin

Ben jij op zoek naar een prullenbak die niet alleen praktisch is, maar ook nog eens mooi? Dan zit je goed met de Brabantia Bo Touch Bin.

Ruime keuze

Niet voor niets is de Bo Touch Bin één van de meest verkochte Brabantia prullenbakken. De combinatie tussen eenvoud, hoge kwaliteit, hoog gebruiksgemak en design maakt deze prullenbak een topper. De Brabantia Bo Touch Bin prullenbakken zijn verkrijgbaar in maar liefst 11 verschillende kleuren, 7 verschillende uitvoeringen en verschillende formaten.

Design

De prullenbak staat op pootjes, wat de prullenbak een strak design geeft. Het is tevens niet alleen voor het design, want de hogere pootjes zorgen ook dat je gemakkelijk onder de prullenbak en de prullenbak zelf kunt schoonmaken. Liever geen pootjes? Ook dat is mogelijk, want daar zijn ook diverse varianten in te vinden.

Duurzaam

De prullenbak is ook nog eens milieuvriendelijk, want hij is (grotendeels) gemaakt van gerecycled materiaal. Alle prullenbakken uit de Bo Touch Bin serie hebben 10 jaar fabrieksgarantie. Hoge kwaliteit, extra duurzaam dus!

Verschillende formaten inhoud

Dankzij de keuze uit de verschillende modellen en formaten kies je zelf of je het afval wilt scheiden. De Bo Touch Bin is verkrijgbaar met één binnenemmer, twee binnenemmers en drie binnenemmers. De Brabantia Touch Bin Hi is de grote variant. Deze Brabantia prullenbak heeft 60 liter inhoud. Bij deze prullenbak heb je keuze uit één of twee binnenemmers.

Een overzicht van de verschillende varianten van de Bo Touch:

  • Eén emmer van 36 liter.
  • Twee binnenemmers van 11 en 23 liter – 34 liter.
  • Drie binnenemmers van elk 11 liter – 33 liter.
  • Eén binnenemmer van 60 liter (Bo Touch Bin Hi).
  • Twee binnenemmers van elk 30 liter (Bo Touch Bin Hi) – 60 liter.

Soft Touch

Dankzij de soft touch deksel kun je de prullenbak gemakkelijk openen. De deksel sluit goed af, waardoor je geen last hebt van vieze geuren.

Perfecte afvalzakken

Er zijn ook speciale afvalzakken voor de Bo Touch Bin. Aan de binnenzijde van het deksel staat een kleurcode. Aan de hand van deze kleurcode kun je direct de perfect passende afvalzakken vinden.

De beste Brabantia prullenbak aanbiedingen

Zoek hierboven naar de beste Brabantia Bo Touch Bin aanbieding. Liever een andere Brabantia prullenbak, zoals Brabantia pedaalemmers van 30 liter of een gewone Brabantia prullenbak in zwart? In dit artikel kun je alle Brabantia prullenbak aanbiedingen vinden. De beste Brabantia prullenbak aanbieding voor jou snel gevonden en altijd actueel. Je kunt hier ook meer informatie vinden over de verschillende soorten prullenbakken en meer informatie over Brabantia.

Ben je op zoek naar een prullenbak van Brabantia van 60 liter, kijk dan eens naar de beste Brabantia prullenbak 60 liter aanbieding op deze pagina.

Woonmooier.nl
Logo