Kruimeldief tegen dierenharen kopen? Dit zijn de 10 beste kruimeldieven tegen dierenharen van 2021!

by Redactie
0 comment

Heb jij huisdieren en ben je op zoek naar een kruimeldief? Dan wil je natuurlijk een kruimeldief geschikt voor dierenharen. Wij hebben voor jou uitgezocht wat de beste kruimeldief tegen dierenharen is en een top 10 samengesteld.

Dit zijn de beste kruimeldieven tegen dierenharen van 2021

3 keer de beste kruimeldief tegen dierenharen van 2021 uitgelicht

Kauffmann PRO Kruimeldief Snoerloos - Kruimelzuiger - voor Nat en Droog - Autostofzuiger - Dierenharen - ZwartKruimeldief - Nat en Droog - Stofzuiger Zonder Zak - 6000PA - USB Oplaadbaar - Stofzuiger - Met - Stofzuigerm

Beste kruimeldief met USB laden

De Kauffmann Pro Grikey is een krachtige kruimeldief. Dankzij het ergonomisch ontwerp wordt stofzuigen een makkelijk klusje. Deze kruimeldief is zeer geschikt voor klein afval, kruimels en stof. Dankzij het (wasbare en dus herbruikbare) HEPA filter wordt tot 99% van de stofdeeltjes opgenomen en gescheiden, zodat er schone uitblaaslucht is. Je kunt de kruimelzuiger opladen met een USB kabel. Er wordt onder andere een speciale borstelkop en brede mondstuk bijgeleverd om ook op moeilijk bereikbare plekken goed te kunnen schoonmaken. Deze kruimelzuiger heeft een motor met maar liefst 6000PA, waardoor de Kauffmann Pro ook geschikt is voor dierenharen. Het stofreservoir is eenvoudig te legen en het filter kun je simpelweg uitspoelen onder de kraan. Zorg er wel voor dat het filter weer goed droog is voor het volgende gebruik.

Bestel de Kauffmann Pro Grikey kruimeldief tegen dierenharen vertrouwd bij de volgende webshops:


Lovani Kruimeldief Turbo - Wit - kruimelzuiger Draadloos - Incl 4 opzetstukken - HEPA Filter - ProMax Zuigkracht - Voor Nat & Droog - Snoerloos - auto & huis reiniging - Voor Dierenharen

Beste kruimeldief met nat en droog zuigen

De Lovani kruimeldief turbo is een draadloze en compacte kruimelzuiger. Het fijne aan deze kruimeldief is dat hij geschikt is voor zowel droge stof als voor vloeistof. Let er wel op dat je maximaal 80 milliliter kunt opzuigen. Dankzij het HEPA filter is hij ook geschikt voor mensen met een stofallergie. Met de vier verschillende opzetstukken is er altijd een geschikt opzetstuk bij om ook de moeilijkste plekjes te kunnen bereiken. Dankzij de speciale borstel voor dierenharen is deze kruimeldief ook zeer geschikt voor dierenharen. En dankzij het minimale geluidsniveau is de kruimeldief ook geen plaag voor huisdieren. Dankzij het ergonomische ontwerp en het lichtgewicht is de stofzuiger gemakkelijk te gebruiken. Met een volledig opgeladen accu (Li-ion batterij) kun je ongeveer 30 minuten stofzuigen. Dankzij de EU adapter is de accu weer snel vol voor een volgend gebruik.

Bestel de Lovani Turbo kruimeldief tegen dierenharen vertrouwd bij de volgende webshops:


Elegiant - Kruimelzuiger - Draadloos stofzuiger - Draagbare Auto Stofzuiger - Krachtige Zuigkracht - Wasbaar - HEPA-Filter voor Dierenhaar, Thuiskantoor Reizen en Autoreiniging - 4000mAH

Beste lichtgewicht kruimeldief

De Eligiant is een compacte, lichtgewicht kruimeldief die zeer gebruiksvriendelijk is. Met slechts 375 gram is het één van de lichtste kruimelzuigers op de markt. Dankzij een speciaal bijgeleverd borstelmondstuk is deze kruimeldief ook geschikt voor dierenharen en hardnekkig vuil. Ook is het niet moeilijk om vuil op lastige plekken (zoals kieren of vuil wat vast zit in voorwerpen) te verwijderen. Dankzij de verlengslang kun je ook hoge of juist diepe gebieden bereiken. Het HEPA filter is wasbaar en kan na elk gebruik gereinigd worden. De Eligiant is uitgerust met twee lithiumbatterijen van 2000 mAh (capaciteit van de batterij). Tip: probeer direct na ontvangst van de kruimeldief de accu volledig op te laden om de levensduur van de accu te verlengen.

Bestel de Eligiant kruimeldief tegen dierenharen vertrouwd bij de volgende webshops:

bol.com Bol.com
niet op voorraad
Bekijken

Waar let je op bij het aanschaffen van een kruimeldief?

Merk

Er zijn natuurlijk verschillende merken op de markt, zoals de Black en Decker kruimeldief voor dierenharen of de Dyson steelstofzuiger voor dierenharen.

Accu

De gebruiksduur van de accu van een kruimeldief kan variëren van 10 minuten tot wel 30 minuten. Een groot verschil dus!

Nat en droog zuigen

Bedenk waar je de kruimeldief voor wilt gebruiken. Gebruik je een kruimeldief bij ‘ongelukjes’? Dan is het wellicht verstandig om een iets duurder model te kiezen die ook nat kan zuigen.

3 in 1 steelstofzuiger

Veel steelstofzuigers hebben ook de mogelijkheid om deze om te toveren tot kruimeldief. Het voordeel van een steelstofzuiger ten opzichte van een kruimeldief, is dat de zuigkracht een stuk hoger ligt. Daarnaast is het stofreservoir meestal ook groter en is de accu sterker. Daarentegen zit er ook een flink prijsverschil tussen een steelstofzuiger en een kruimeldief. Meer weten over goede steelstofzuigers? Bekijk dan eens deze top 10.

De voor- en nadelen van een kruimeldief

Het voordeel van een kruimeldief is dat deze veel compacter en lichter in gewicht is. Het is gemakkelijker om een kruimeldief er even snel bij te pakken dan een stofzuiger. Bijvoorbeeld als je kruimels hebt na het eten. Het is ook fijn dat nagenoeg alle soorten kruimeldieven op accu werken. Geen gedoe met snoeren dus en je neemt de kruimeldief overal mee naartoe, waar jij maar wilt. Zo wordt een kruimeldief bijvoorbeeld veel gebruikt voor het stofzuigen van een auto. Een kruimeldief heeft geen zak en je kunt het stofreservoir gemakkelijk legen. En een kruimeldief is natuurlijk veel goedkoper in aanschaf dan een gewone stofzuiger.

Het nadeel daarentegen is dat een kruimeldief een gewone stofzuiger niet kan vervangen. Niet alleen is de zuigkracht minder, ook is de accu snel leeg en het stofreservoir kleiner.

Is het dan niet handiger om gewoon stoffer en blik te pakken voor de kleine kruimels? Een kruimeldief kan bijvoorbeeld ook op de bank gebruikt worden om dierenharen te verwijderen. Dat gaat met een stoffer en blik niet lukken. Ook is het in sommige gevallen mogelijk om ook nat vuil op te zuigen met een kruimeldief. Met een stoffer en blik is dit niet alleen niet mogelijk, maar wordt het ook nog eens een rommeltje als je het probeert. Daarnaast is een kruimeldief ook gemakkelijker in gebruik dan stoffer en blik. Je hoeft immers nagenoeg zelf niets te doen, behalve de knop in drukken.

Conclusie

Of je gaat voor een gewone kruimeldief of een 3 in 1 steelstofzuiger is afhankelijk van verschillende factoren. Verder is het verstandig om goed te kijken of de kruimeldief echt geschikt is voor dierenharen. De Kauffmann Pro Grikey is de beste kruimeldief voor dierenharen van onze top 10. Dankzij de krachtige motor en speciale borstelkop is deze kruimeldief zeer geschikt voor mensen met huisdieren.

Gerelateerde Berichten