Elektrische dweil kopen? Dit zijn de 10 beste elektrische dweilen van 2021!

by Anoek
0 comment

Ben jij op zoek naar een elektrische dweil? Een elektrische dweil uitzoeken kan soms lastig zijn. Je wilt natuurlijk dat de dweil past bij jouw situatie. Gelukkig is er voor elke situatie een passende dweil. In dit artikel hebben we een top 5 opgesteld van de beste elektrische dweil van 2021. Daarnaast bespreken we ook de voor- en nadelen van een elektrische dweil en leggen we uit waar je op kunt letten bij het aanschaffen van een elektrische dweil.

Dit zijn de beste elektrische dweilen van 2021

3 keer de beste elektrische dweil van 2021 uitgelicht

We zullen de top 3 uit de top 5 nog eens toelichten. Zo weet je zeker dat je de goede keuze maakt voor de beste elektrische dweil, passend bij jouw situatie.

#1 BISSEL CrossWave Pet Pro 2225N

Beste elektrische dweil tegen dierenharen

Last Amazon price update was: december 5, 2021 5:17 pm

De BISSEL CrossWave Pet Pro is de perfecte elektrische dweil als je huisdierenhebt. Deze elektrische dweil stofzuigt, dweilt en droogt de vloer. De dweil heeft een snoer van 7,5 meter en is daardoor ook geschikt voor grotere oppervlakten. De dweil maakt gebruik van zogenoemde duo-tank technologie. Met deze dubbele watertanks wordt vuil en schoon water gescheiden gehouden. Het is daardoor ook niet nodig om continu het water te verversen. Een zeef zorgt ervoor dat haar en grof vuil niet in het water terecht komt, waardoor de watertank gemakkelijk is schoon te maken. Door de tiptoetsen kun je zelf schakelen tussen verschillende ondergronden, zoals tapijt en tegels. Door de zuiging en het automatische drogen blijft de vloer streepvrij. De Multi-Surface Pet Formula reinigingsmiddel is speciaal voor vuil van huisdieren. Het nadeel is dat de hoogte van de reiniger niet in te stellen valt.

Bestel de BISSEL CrossWave Pet Pro elektrische dweil vertrouwd bij de volgende webshops:

#2 BISSEL 1977N – Vac & Steam

Beste elektrische dweil met waterfilter

Last Amazon price update was: december 5, 2021 5:17 pm

De BISSEL 1977N – Vac & Steam is een elektrische dweil die verschillende opties heeft. Zo kan deze elektrische dweil stofzuigen en stomen, afhankelijk naar jouw wens kan dit tegelijk of juist afzonderlijk gedaan worden. In het handvat zit een one touch vinger controle, waarmee je zelf kunt wisselen van stand. Deze dweil heeft een droge tank technologie. Met deze technologie wordt droog vuil gescheiden van het stoomvocht. Dit maakt het gemakkelijk om de tank na gebruik te legen en schoon te maken. Door een waterfilter wordt het leidingwater gefilterd, waardoor het apparaat langer meegaat. De stofzuiger heeft twee filters, één van schuim en één geplooid die beide wasbaar zijn. Dankzij deze techniek wordt ook fijn stof opgevangen.

Bestel de BISSEL 1977N – Vac & Steam elektrische dweil vertrouwd bij de volgende webshops:

#3 BISSEL CrossWave 3 in 1

Beste elektrische dweil met Low Profile

Last Amazon price update was: december 5, 2021 5:17 pm

De BISSEL CrossWave 3 in 1 is een multi-oppervlaktereiniger. Hij stofzuigt, dweilt en droogt tegelijkertijd. Deze elektrische dweil heeft een unieke borstelrol. De borstelrol schrobt, dweilt en droogt. Dankzij deze rol is een diepere reiniging mogelijk. Ook is hierdoor de omwikkeling van haren op de borstel minimaal. Met de tiptoetsen schakel je zelf tussen de verschillende standen en ondergronden. De dweil heeft een speciale Low Profile voet zodat je ook onder moeilijk bereikbare plekken kunt schoonmaken (zoals meubels). De draaibare voet maakt dit nog gemakkelijker. Door de dual-tank technologie blijft schoon en vuil water van elkaar geschieden. De tanks zijn gemakkelijk te verwijderen om te vullen en schoon te maken.

Bestel de BISSEL CrossWave 3 in 1 elektrische dweil vertrouwd bij de volgende webshops:Waar let je op bij het kopen van een elektrische dweil?

Ondergrond

Kijk altijd goed voor wat voor ondergrond de elektrische dweil geschikt is. Een elektrische dweil voor laminaat, heeft natuurlijk geen zin als je voornamelijk tapijt hebt liggen.   

Het gewicht

Het gewicht van de dweil kan voor sommige mensen doorslaggevend zijn. In de meeste gevallen weegt een elektrische dweil vier tot vijf kilo.

Inhoud waterreservoir

Hoe groter de watertank is, hoe minder vaak je deze hoeft bij te vullen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de oppervlakte die je wilt schoonmaken. Heb je een groot huis, dan kan het fijn zijn om een waterreservoir van minimaal 0,5 liter te nemen. Bij een klein huis zou een kleiner reservoir voldoen.

Budget

Hoe duur een elektrische dweil is, is mede afhankelijk van het merk (denk bijvoorbeeld aan een elektrische dweil van de Blokker, een elektrische dweil van Karcher of een elektrische dweil van Leifheit). Desondanks zitten de grootste verschillen van prijzen in de functies die de dweil heeft. Kijk dus goed naar welk budget je hebt en welke functies (geschikt voor tapijt, groot waterreservoir, licht in gewicht et cetera) je nodig hebt. Een ander groot verschil in prijs, ligt aan het feit of de dweil draadloos is of niet. Zo is een draadloze elektrische dweil vaak duurder. Kijk ook goed naar de lengte van het snoer: waarom zou je een elektrische dweil draadloos willen hebben als je een klein huis hebt en een snoer van 7,5 meter hebt? Des te minder functies, des te lager de prijs.  

Wat doet een elektrische dweil en wat zijn de voor- en nadelen?

Een elektrische dweil stofzuigt en dweilt of stoomt in één. Eén van de grote voordelen van een elektrische dweil is dat het apparaat niet alleen vuil verwijdert, maar ook bacteriën en ziektekiemen dood. Het is fijn dat de meeste elektrische dweilen ook een zuig- en droogfunctie hebben. Dankzij de droogfunctie blijven er geen strepen achter op de vloer, wat bij gewoon dweilen wel kan ontstaan. Je hoeft het water niet continu te verversen en een elektrische dweil laat geen overtollig water achter. Al met al kent een elektrische dweil dus meerdere voordelen ten opzichte van een gewone dweil. Wel hangt er natuurlijk een ander prijskaartje aan.

Wat is het verschil tussen een elektrische dweil en een stoomreiniger?

Een elektrische dweil, ook wel vloerreiniger genoemd, is anders dan een stoomreiniger. Een stoomreiniger geeft meer hitte af en is daardoor minder geschikt voor onder andere laminaat. In tegenstelling tot een vloerreiniger, zuigt een stoomreiniger niet het losse vuil op.

Conclusie

Een elektrische dweilmachine kan het huishouden gemakkelijker en sneller maken. Welke elektrische dweil je kiest, is afhankelijk van je situatie en wensen. Hierboven hebben we enkele zaken benoemd waar je rekening mee kunt houden. Al met al komt de BISSEL CrossWave Pet Pro als beste uit de bus op verschillende vlakken, voornamelijk dankzij de geschiktheid als je huisdieren hebt en de ruime functies die de dweil bevat.

Bissell CrossWave Pet Pro 2225N

Last Amazon price update was: december 5, 2021 5:17 pm

Gerelateerde Berichten

Leave a Comment