Bath bucket kopen? Dit zijn de 10 beste zitbaden van 2022!

by Anoek
0 comment

Wil jij graag een zitbad maar heb je niet genoeg ruimte of geen zin in een dure verbouwing? Bath buckets zijn de oplossing! Een bath bucket is een handig zitbad voor volwassenen. Een bath bucket zitbad is van plastic en is ideaal als je geen echt bad hebt of wilt. Meer over bath buckets, de top 10 beste bath buckets en de beste bath bucket aanbieding lees je in dit artikel.

Dit zijn de beste bath buckets van 2022   

De 3 beste bath buckets van 2022 uitgelicht

#1 FlinQ bath bucket

Beste lichtgewicht bath bucket

Mobiele Badkuip - Koopjedeal - De beste Deals & Dagaanbiedingen

Deze zwarte bath bucket is zeer geschikt voor de kleinere badkamer. Deze FlinQ bath bucket is geschikt voor één volwassen persoon. Deze bath bucket heeft een capaciteit van ongeveer 200 liter. Het formaat is 92 bij 51 bij 63 centimeter. Dat lijkt niet zo groot misschien, maar is dus zeer geschikt voor een volwassen man. Het voordeel van deze bath bucket is dat er ook een apart bakje bij zit, wat je aan de zijkant kunt bevestigen.  Hier kun je bijvoorbeeld je drinken of bad spullen kwijt. Er wordt een afvoerslang bijgeleverd, waarmee je het water gemakkelijk af kunt tappen als je klaar bent met baden. Goed om te weten: de bath bucket is niet opvouwbaar. Wel kun je dankzij het lichte gewicht (tussen de 1,5 en 2 kilo) de bath bucket gemakkelijk verplaatsen.

Bestel de FlinQ bath bucket vertrouwd bij de volgende webshops:

#2 HelloBath bath bucket      

Beste extra lange XXL bath bucket

HelloBath Opvouwbaar Zitbad - Bath Bucket - 148cm - 220L - Extra lang - Incl. Badkussen & Opberghoes

Deze XXL bath bucket van HelloBath is super luxe. Niet alleen is deze bath bucket namelijk extra lang, hij is ook nog eens opvouwbaar, heeft ingebouwde voetmassagerollers en wordt geleverd met deksels, afvoerslang, opberghoes én badkussen. Het zitgedeelte is 120 centimeter. Dankzij de 108 graden schuine hoek, het badkussen en de hoofdsteun kun je een prettige en ergonomische houding aannemen. Je hoeft ook niet bang te zijn voor verschuivingen, want dankzij de twee uitvouwbare poten staat het bad super stabiel. Het deksel is 3-delig. Je kunt hiermee het water langer warm houden, maar je kunt het deksel ook gebruiken om spullen op te zetten. De bath bucket is gemaakt van geurloze materialen die BPA-vrij en Ftalaat-vrij zijn. Daardoor zijn ze ook veilig voor de huid van baby’s en milieuvriendelijk. Dankzij het gebruikte materiaal kan het bad wel tegen een stootje. Het is namelijk flexibel (in te deuken) en stevig.

Bestel de HelloBath bath bucket vertrouwd bij de volgende webshops:

#3 In Round bath bucket  

Beste bath bucket met badpakket

Bath Bucket Zwart Zitbad – Mobiel Bad Voor Volwassenen – Bad Bucket 200 Liter – Mobiele Badkuip Kinderen – Flexibel Ruim IJsbad – Bruisballen Zeepjesblok Douche Puff Badsponsen Sponzen – Baby Badjes Vrijstaand – Plastic Zitbaden Voor In De Douche

Geen zorgen over ruimtegebrek of een dure verbouwing met deze In Round bath bucket. De bath bucket is geschikt voor een volwassen man of gemiddeld twee kinderen. Bij de aanschaf van deze bath bucket krijg je er een heerlijk badpakket bij, met producten om extra te gaan genieten van je bad. Gemiddeld blijft het water in ongeveer een uur warm. Er wordt naast een badpakket ook een afvoerslang en zeephouder bijgeleverd. Met de stop en afvoerslang laat je het water vervolgens gemakkelijk weer weglopen. De bath bucket is 91 centimeter lang, 63 centimeter diep, 51 centimeter breed en 63 centimeter hoog. Door het lichte gewicht verplaatst je de bath bucket gemakkelijk. Zo kun je de bath bucket niet alleen gebruiken voor een lekker warm bad, maar kun je hem in de zomer ook gebruiken voor afkoeling.

Bestel de In Round bath bucket vertrouwd bij de volgende webshops:

Wat is een bath bucket?

Een bath bucket is eigenlijk heel feitelijk gezien een grote plastic emmer. De bath bucket is groot genoeg voor een volwassen persoon en speciaal uitgevonden voor mensen die thuis geen bad hebben. Gemiddeld kan er in een bath bucket ongeveer 200 liter water.

Wat zijn de voor- en nadelen van een bath bucket?

Voordelen van een bath bucket:

  • Niet veel ruimte nodig
  • Geen verbouwing nodig
  • Groot genoeg voor een volwassen persoon of meerdere kinderen
  • Heerlijk voor een warm bad, maar ook om af te koelen in de zomer

Nadelen van een bath bucket

  • Niet geschikt voor meerdere personen
  • Water koelt sneller af dan bij een echt bad

Waar let je op bij het aanschaffen van een bath bucket?

Formaat

Kijk altijd goed naar het formaat van de bath bucket. Kijk hierbij niet alleen of er ruimte voor is in de badkamer, maar ook of je er zelf in zult passen. De meeste bath buckets hebben plaats voor een volwassen persoon en gaan hierbij uit van een volwassen man van circa 1.85 meter en 80-90 kilo.

Extra’s

Elke bath bucket is uitgerust met een afvoerslang. Er zijn soms ook andere extra’s, zoals:

  • Badpakket (met o.a. bad kristallen en douchegel)
  • Hoofdkussen
  • Opberghoes
  • Zeepbakje

Opvouwbaar of niet?

Ben je niet van plan de bath bucket vaak te gebruiken, dan is het slim om te kijken naar een opvouwbare bath bucket. Je kunt dan namelijk de bath bucket ook gemakkelijk opruimen. Veel bath buckets zijn wel licht in gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen, maar ze zijn niet allemaal opvouwbaar.

Materiaal

Je wilt een bath bucket vast langer gebruiken. Daarom kun je ook kijken naar het materiaal. Is de bath bucket gemaakt van stevig maar flexibel materiaal? Dan kan hij waarschijnlijk wel tegen een stootje. Daarnaast kun je kijken naar zaken die voor jezelf van belang zijn, zoals duurzaam materiaal, milieuvriendelijk materiaal, geurloos materiaal en allergievrij materiaal.

Design

Het oog wil natuurlijk ook wat. Bath buckets zijn er niet alleen in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar ook in verschillende designs. Kijk goed rond wat er bij je past.

Conclusie

Een bath bucket is zeer geschikt voor mensen die thuis geen bad hebben. Je verplaatst een bath bucket gemakkelijk en kunt hem zowel voor de warmte als voor afkoeling gebruiken. De FlinQ bath bucket staat op nummer 1 in de top 10 van beste bath buckets van 2022. De HelloBath bath bucket staat op een goede tweede plaats en is iets luxer uitgevoerd en XXL. We hopen dat je met deze tips verder komt in de keuze voor een goede bath bucket!

Gerelateerde Berichten

Leave a Comment